Megjelent a GS1 világa magazin őszi száma

Évente 2-3 alkalommal összeállított szakmai magazinunk legfrissebb őszi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban  a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységei mellett hamarosan megrendezésre kerülő fontos szakmai eseményekről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető tartalmakkal. Lapozzon bele digitális lapszámunkba most!A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen a pénzügyi szektorban tevékenykedő partnereink. A legfrissebb számban kiemelt szerepet kapnak az őszi szakmai rendezvények beharangozói is.

Fókuszban rovatunkban bemutatjuk Partnerünket az Univer Product Zrt.-t és tervünk, hogy minden egyes GS1 világa magazinban újabb partneri bemutatkozókat tegyünk közzé. Nagyon fontos számunkra, hogy minden Partnerünk értesüljön ingyenes online rendezvényünkről: a 3. Digitális kihívások, digitális válaszok konferenciáról, melyre már regisztrálni is lehet!

Kitekintés rovatunkban vendégírónk az EDITEL Hungary-tól az EDI technológiában rejlő lehetőségeket mutatja be. 

A GS1 Akadémia már második éve segíti a kezdő szabványalkalmazókat a szélesebb körű gyakorlati ismeretek elsajátításában. Jelen lapszámunkban körképet mutatunk be a digitálisan és online elérhető tanulási, tájékozódási lehetőségekről a weboldalunkon.

Corporate - vállalati rovatunk egy számunkra fontos évforduló kapcsán érdekes vonalkód-történeti áttekintéssel foglalkozik.

Mindezek mellett olyan fontos témák kerültek a magazinba, mint a 30. MLBKT Kongresszus, melynek keretében a GS1 szabványokról is szó lesz, egy sikeres gyakorlati példa a szabványalkalmazásra a Szegedi Tudományegyetemen, a Lean & Green Programunk új tagjai, vagy az Óbudai Egyetem PRRC képzése.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken még elérhetők a tavaly publikált GS1 világa magazinok és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.

Cimkék:


Rendben További információk