Elérhető legújabb online képzésünk – online értékesítési webinar

Az online értékesítési eszközök fejlődésével egyre több információt kell megadni a termékekkel kapcsolatban a webshopokban. A hagyományos kiskereskedelemhez hasonlóan az értékesíthető termékek leírása rendkívül fontos a fogyasztó vásárlói döntéséhez. A képzés során megismerheti, hogy a szabványos termékazonosító szám miként segíti termékei elektronikus piactereken történő értékesítését.

A fő nemzetközi (Alibaba, eBay, Google stb.) és hazai (eMAG) piacterek megkövetelik, hogy az eladók GTIN (globális termékazonosító szám) segítségével tegyék fel termékeiket, hogy a leghatékonyabban tudják kezelni hatalmas termékkatalógusukat.

Ennek köszönhetően könnyebben eladhatják és digitalizálhatják termékeiket, automatizálhatják tranzakcióikat, optimalizálhatják logisztikai folyamataikat és javíthatják a nyomon követhetőséget. A vásárlók pedig könnyebben megtalálhatják, összehasonlíthatják és végül megvásárolhatják a termékeket.

A digitális korban a GTIN kód messze túlmutat a fizikai termékeken, és elengedhetetlen lett az e-kereskedelem világában is.

Az online értékesítés webinarunk során az alábbi témaköröket érintjük:

  • Termékazonosítás fontossága az online piactereken
  • Miért jó a GS1 alapú azonosítás az e-piactéri szereplők számára?
  • GS1 szerepe a termékazonosításban
  • Az eMag platform szereplőinek támogatása
  • Termékazonosító számok gyakorlati kiadása: Szabványmenedzser szoftver

Regisztráljon már most augusztusi képzésünkre IDE KATTINTVA!