Egynapos építőipari szakmai workshop a buildingSMART International Standards Summit keretében

Melyek a körforgásos építőipar legnagyobb kihívásai? Amennyiben ez a kérdés Önt is érinti, itt a lehetőség, hogy csatlakozzon egy egész napos workshophoz más iparági szereplőkkel és a GS1 szakértőivel. Ismeretátadás, a tapasztalatok megosztása és hasznos beszélgetések – ezt kaphatja, ha részt vesz a workshopon szeptember 19-én, Lillestromben (Norvégiában). Az eseménybe virtuálisan is be lehet kapcsolódni, ráadásul egy kedvezményes kód segítségével most féláron!

Csatlakozzon hozzánk az buildingSMART Nemzetközi Szabványügyi Csúcstalálkozón, ahol a GS1 Centre of Excellence Construction csapata is részt vesz.

A szeptember 19-én, Lillestromben (Norvégiában) tervezett egész napos workshop célja, hogy az iparág jelenlegi digitalizációs kihívásaival foglalkozzon, nyitott platformot biztosítson minden résztvevő számára a gondolatok, gyakorlati példák és hasznos tapasztalatok cseréjéhez, valamint a digitális változások megvitatásához.

A nap folyamán a buildingSMART-tal és más érdekelt felekkel közösen a GS1 szakértői bemutatják azokat a kihívásokat, amelyekkel ma az iparágban az érdekelt felek szembesülnek, a közelgő szabályozásokat, amelyek jelentős hatással lesznek az ágazat jogi követelményeire, és valós példákat arra vonatkozóan, hogy a nyitott, globális szabványok alkalmazásával ezek az új kihívások hogyan oldhatók meg.

A virtuális részvétel most féláron elérhető a "GS150" kóddal:

Lépjen be az esemény regisztrációs felületére ITT. Kattintson a regisztrációra és válassza a következő jegytípust: ‘International Standards Summit - Virtual Attendance’ a fizetés előtt írja be az "Enter Promo Code" mezőbe a GS150 kódot, majd folytassa a regisztrációt és a fizetési folyamatot.

További információért kattintson ide: https://hopin.com/events/bsslillestrom23/registration