2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencia

Hatékony és biztonságos ellátási láncok a digitális világban 

A szakértők szerint napjainkban annyit fejlődött a digitalizáció 1 év alatt, mint az azt megelőző 10 évben együttesen. A digitalizáció jelenlegi és új útjait mutatjuk be a GS1 Magyarország által megrendezésre kerülő 2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencia keretében, különböző iparágakban. Tartson velünk 2021. november 24-én, szerdán 9:00-17:00 óra között! Az eseményre már lehet regisztrálni.


2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencia

Időpont: 2021. november 24., 9:00-17:00

Platform: Microsoft Teams

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztráljon most!

Az idei konferencia tematikáját továbbfejlesztettük: célunk, hogy a nap folyamán 4 szektor – élelmiszeripar, egészségügy, építőipar és logisztika – képviselői bővíthessék ismereteiket a digitális világ nyújtotta legújabb lehetőségek terén. A nap folyamán számos működő digitális példát ismerhetnek meg résztvevőink a különböző szektorokat képviselő előadóinktól.

Előadóink, akik már biztosan ott lesznek a 

2. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencián:

Dr. Szócska Miklós Egyetemi docens, intézetvezető, az egészségügy átalakításának szakértője, 2010 és 2014 között a Nemzeti Erőforrás Minisztérium majd Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára

Kurucz Péter, Kereskedelmi igazgató CEE – NielsenIQ

Klekner Péter, Ügyvezető – Kifli.hu

Mike Meakin, Vice President Global Quality Regulatory & Compliance at DHL Supply Chain

Knut Jøssang Product Manager Digital Solutions, PIPELIFE Norge AS

Dr. habil. Tamás Péter MLBKT-Logisztika 4.0 tagozat vezetője; intézetigazgató egyetemi docens Miskolci Egyetem

Andorka Miklós Stratégiai igazgató MAPI-csoport

Árokszállási Erik CEO, TE-FOOD International GmBH

Országh Örs, CEO, Blockchain Competence Center

Dálnoki Ádám, Ügyvezető, BauApp

Vatai Krisztina, Üzletfejlesztési igazgató, GS1 Magyarország

Krázli Zoltán, Szektormenedzsment igazgató, GS1 Magyarország

Egri Judit és Csordás Bence, Szabványszakértők, GS1 Magyarország

Digitalizáció covid idején, digitális lehetőségek napjainkban

A COVID-19 időszaka megkerülhetetlen, ha a jelenkori digitalizációról beszélünk. A téma kapcsán bemutatásra kerül, hogy milyen hatással volt a Covid a fogyasztásra, a vásárlási szokásainkra, a kiskereskedelmi forgalomra. Mi az, ami ebből hosszú távon velünk marad, és mi az, amit magunk mögött hagyunk.

A digitális nyomonkövetési rendszerek lehetőséget adtak arra, hogy az elmúlt időszakban az érintett szakemberek hatékonyabban harcolhassanak a járványügyi helyzettel. Megismerhetjük a Te-Food és a DHL rendszerét és az általuk tapasztaltakat a gyakorlatban.

Az online konferencia során többek között foglalkozunk a ’21-27-es EU-s költségvetési időszakban várható legfontosabb pályázati változásokkal, irányokkal. Szó lesz a jelenleg is elérhető, illetve a tervezés alatt álló kiírásokról, valamint az eddigi tapasztalatokról. A résztvevők átfogó képet kaphatnak az előttünk álló pályázati időszak legfontosabb információiról, melyekkel sikerrel pályázhatnak digitális fejlesztésekre is.

Napjaink szintén mindenki által ismert kulcsszava a Blockchain, így ez a téma is helyet kapott idei online konferenciánkon. A résztvevők betekintést kapnak az Európai Blockchain Szolgáltatási Infrastruktúra (EBSI) programjába, a hálózatban megvalósítható gyakorlati példákat ismerhetnek meg, valamint az Európai Egészségügyi és Digitális Végrehajtó Ügynökség támogatásával megvalósuló magyar EBSI node fejlesztési projekt részleteibe is betekinthetnek.


Az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételének terén is van új a nap alatt. Bemutatásra kerül a GS1 Magyarország saját fejlesztésű SzabványMenedzser szolgáltatása, mely abban segít a gyártóknak, kereskedőknek, hogy mélyebb szabványismeret nélkül is képesek legyenek gyorsan és pontosan elkészíteni termékeik globálisan egyedi azonosítószámait és vonalkód jelképeit. A kereskedők által elvárt címke sablonok mellett biztonságos online adattárolástis kínálunk. emellett megismerhetnek a résztvevők több folyamatfejlesztést támogató, korszerű digitalizációs megoldást, melyek közül a komplex logisztikai rendszerek szimulációs vizsgálati módszereibe, valamint a lean és a szimuláció integrációs lehetőségeibe is betekintést kaphatnak.

A GS1 Magyarország és szakterületükön, szektorukban kiemelkedő és elismert előadóink szeretettel meghívják Önt és kollégáit a 2. Digitális kihívások, digitális válaszok konferenciára, fejlesszük együtt, a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel is eredményesebbé, versenyképesebbé a hazai vállalkozásokat!

A részletes program megismeréséhez és a regisztrációhoz kattintson IDE: https://www.gs1hu.org/digitalis-kihivasok-digitalis-valaszok-2

A részvétel feltétele csupán a regisztráció, töltse ki online jelentkezési űrlapunkat már ma!