Olvasson bele GS1 világa magazinunkba!

Évente 2-3 alkalommal összeállított szakmai magazinunk legfrissebb, őszi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységeiről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük sikeres és érdekes példákkal.

A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben, a logisztikában vagy éppen az építőiparban tevékenykedő partnereink.


Fókuszban rovatunkban a legfrissebb, legérdekesebb kezdeményezéseinkről vagy a szabványalkalmazással kapcsolatos újdonságról olvashatnak. Jelen lapszámunkban a Tudás került a fókuszpontba, a GS1-es ismeretek elsajátításának módjait mutatjuk be, melyek bármikor rendelkezésre állnak felhasználóinknak. Emellett kiemelten foglalkozunk a hamarosan induló GS1 Egészségügyi szakértőképzésünkkel és tippeket adunk arra, hogyan mélyíthetik szakmai tudásukat a nyomon követés terén.

Útjára indítottunk egy új rovatot a tavalyi évben: a GS1 Akadémiát, amelyben lépésről-lépésre mutatjuk be megoldásainkat és azok gyakorlati alkalmazási lehetőségeit. Idén ősszel a magasabb csomagolási szintek azonosítását mutatjuk be részletesen és könnyen érthetően.

Végezetül olvassanak bele Corporate - vállalati rovatunk híreibe is, ahol a GS1 Partnerséggel kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről tájékozódhatnak, melyekkel érdemes tisztában lennie minden GS1 felhasználónak.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken elérhető mindkét idén publikált GS1 világa magazinunk és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.