A GS1 rendszer szabványai

Hatékonyabb és pontosabb működés, nagyobb átláthatóság és biztonság - ezt nyújtják a GS1 szabványok a legkülönbözőbb szektorok képviselőinek.

Az elmúlt évtizedek folyamatos fejlődésének köszönhetően a GS1 jelentős mennyiségű, és egyre több szektor igényeinek megfelelő szabványt és módszertant dolgozott ki, melyek nemcsak a gyors és pontos termékazonosítást segítik, hanem komplex eszközökkel támogatják a vállalatok üzleti megoldásait.

Legyen szó akár a kereskedelmi alkalmazásoknál nélkülözhetetlen, egyszerű termékazonosításról, az adatok pontos beolvasásáról és globális eléréséről, vagy a leginnovatívabb, elektronikus azonosító eszközökről és mobil megoldásokról, a GS1 minden területen kínál olyan globális szabványokat, melyek a nemzetközi üzleti életben általánosan elfogadottak.

Mi történne a világunkkal a GS1 vonalkódok nélkül?

Nézze meg videónkat, melyben Gyetván Csaba mutatja meg a színfalak mögött a vonalkódok feladatait, hogy hány különböző helyen és milyen módon támogatják a mindennapjainkat ezek a fekete-fehér jelképek!

A legfontosabb szabványalkalmazási területek:

A GS1 szabványrendszer elemei általánosságban 4 fő csoportba sorolhatók, melyek együtt biztosítják a széles körben alkalmazható megoldásaink tárházát, amelyek - különösen integrált alkalmazásba vétel esetén - minden kétséget kizáróan hozzájárulnak az ellátási láncok hatékonyságához és a cégek költségeinek csökkentéséhez.