Újra személyesen indul a GS1 Egészségügyi szakértőképzés

Február 14-én ismét elindítjuk népszerű GS1 Egészségügyi szakértőképzésünket, újra tantermi oktatás formájában! Eddigi 9 képzési turnusunk alatt immáron 80 fő végzett sikeresen hazánkban GS1 Egészségügyi szakértőként. Ne maradjon le a következő lehetőségről, jelentkezzen még ma!

REGISZTRÁLOK MOST

Képzési napok (keddenként):

2023. február 14.

2023. február 21.

2023. február 28.

2023. március 7.

2023. március 21.

2023. március 28.

Jelentkezési határidő: 2023. február 10.

A képzés helyszíne: tantermi oktatás

A képzés díja: 245.000,- Ft + ÁFA

A képzésre maximum 15 fő jelentkezését fogadjuk el. Jelentkezését online űrlapunk kitöltésével már ma jelezheti felénk: https://gs1hu.org/eu-szakerto-kepzes

Miért érdemes elvégezni a képzést?

  • Megszerzett friss szakmai tudásával olyan folyamat fejlesztéseket képes bevezetni, amelyekkel átláthatóbbá és nyomon követhetővé válnak a betegellátási folyamatok, beleértve az anyag felhasználást és a készletszint mozgást is, mindezt kevesebb manuális hibával, rövidebb idő alatt, hogy a szakszemélyzetnek legyen ideje tényleges betegellátási folyamatok elvégzésére;
  • Segítheti az egészségügyi ellátási lánc érintettjeit a hatékonyabb és alacsonyabb költségigényű folyamatok bevezetésében;
  • A szabványok által elérhető előnyökkel a betegbiztonság is növelhető;
  • A képzést követően a kapcsolat megmarad egy ALUMNI csoport keretében a képzésen résztvett hallgatók megoszthatják egymással tapasztalataikat, fejlesztéseiket, kérdéseiket, illetve a GS1 továbbra is támogatja az egészségügyi szakembereket minden területen.

Felkértük frissen végzett GS1 Egészségügyi szakértőinket, meséljenek ők a képzésről, tapasztalataikról, motivációjukról, illetve jövőbeli terveikről.

Eszlári Géza - Greiner Bio-One Hungary Kft. - minőségmenedzsment-vezető

„Szakértők, ill. az egyes témákat, elemeket jól ismerő (gyakorlati oldalról is) előadók tartották a prezentációkat. Elsősorban egészségügy, logisztikai, illetve a termékjelölés területén lehet hasznosítani az ismereteket.”

Andirkó József - Csolnoky Ferenc Kórház – Informatikus

„A tudást hiteles, autentikus forrásból kaptam, azoktól, akik a leginkább értenek a GS1 szabványrendszerhez. A képzés előnyének tartom, hogy segít folyamatokban gondolkodni. A képzés elvégzését gyakorlatilag minden gazdálkodó intézménynek, cégnek és alkalmazottjaiknak ajánlom, akiknek fontos szempont a hatékony és gazdaságosabb működés.”

dr. Szalkáné Lukács Ágnes - NEAK Ellátási és Koordinációs Főosztály – Egészségügyi szakellenőr

„A munkáltatóm támogatta a jelentkezésemet. Hiteles oktatásban vehettünk részt. Személyes célként meg kell említenem, hogy a szemléletmódomban hozott változást a képzés.”

Résztvevőink, akik név nélkül mondták el véleményüket:

„Azért jelentkeztem a szakértőképzésre, mert az Intézményünkbe be szeretnék vezetni vonalkódos rendszert. Ez a képzés támogatást fog nyújtani a bevezetéshez. Nagyon jó a képzés felépítése, a tartalmak is nagyon jók voltak.”

„Megtiszteltetés volt számomra, hogy részt vehettem a képzésen. A vendég előadókat is élvezett volt hallgatni. Szeretném hasznosítani a képzésen elhangzott ismereteket például egy ráfordítás gyűjtés során. Minden téren elégedett voltam a képzéssel, remek oktatók, remek vendégek és informatív prezentációk.”

Kiket várunk?

Az egészségügyi intézményben szerzett szakmai (vezetői) gyakorlattal rendelkező szakembereket, kórházak felső- vagy középvezetőit, logisztikai vezetőket, minőségbiztosítási szakembereket, IT vezetőket, intézményi főgyógyszerészeket. (Egészségügyi szakirányú végzettség nem szükséges, de legalább hároméves egészségügyben szerzett gyakorlat követelmény.)

Egészségügyi termék gyártók, nagykereskedők, kiskereskedők.

Tanácsadó tevékenységet végző cégek egészségügyi, kórházi tapasztalattal rendelkező szakértőit.

JELENTKEZEM MOST

Kérdése esetén forduljon bizalommal a GS1 Magyarország munkatársához:

Horváth-Hankó Christine

egészségügyi szektor menedzser

+36 30-162-6782

christine.hanko@gs1hu.org