3. Digitális kihívások, digitális válaszok online konferencia - meghívó

Elképesztő ütemben változnak a fogyasztói igények és döntési preferenciák, de az uniós szabályok is: jön a digitális termékútlevél európai koncepciója, mellyel minden gyártónak és kereskedőnek teendői lesznek hamarosan. Fenntarthatóság hatékonyan és költségcsökkentéssel karöltve – vajon lehetséges mindez? Digitalizáció a vállalkozás folyamatainak különböző szintjén: mik a jelenleg elérhető leghasznosabb lehetőségek? Vegyen részt online konferenciánkon és tudjon meg többet mindezekről!

A részvétel az online konferencián ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁLOK AZ ONLINE KONFERENCIÁRA

Ismét jelentősen változnak a mindennapi vásárlásokhoz kapcsolódó fogyasztói prioritások és preferenciák, melyekkel érdemes képben lenni a gyártásban és a kereskedelemben egyaránt. 

Kurucz Péter a NielsenIQ képviseletében segít majd eligazodni abban, milyen folyamatok zajlanak napjainkban.

Hogyan kell elképzelni az EU legújabb ötletét, a Digitális Termékútlevelet (Digital Product Passport) és hogyan fog ez működni a gyakorlatban?
 Az Európai Unió (EU) a közelmúltban közzétett egy rendeletjavaslatot, ami előírja a gazdasági szereplők számára, hogy szinte minden fogyasztási cikkhez digitális termékútlevelet dolgozzanak ki.

Francesca Poggiali, a GS1 Global Office,  GS1 szabványszervezet Globális Központjának szakértője vezeti be résztvevőinket a részletekbe.

Hogyan működik a Zero Waste alapú gyártás és hogyan tud tovább fejlődni egy hazai kisvállalkozás a fenntarthatóság és digitalizáció rögös útján?

A Grapoila tulajdonos-ügyvezetője, Pinczés Marianna mesél saját mindennapjaikról és tapasztalataikról.

Hogyan lehet olyan fenntarthatósági rendszereket kialakítani, melyek egyben hatékonyabbá és költségek szempontjából is optimálisabbá teszik a vállalkozások működését? Hogyan segíthetnek ebben és a digitalizációs törekvésekben a GS1 szabványok és a GS1 Magyarország szakértői a hazai vállalatoknak?

Vata Krisztina, a GS1 Magyarország szolgáltatásmenedzsment igazgatója ismerteti a lehetőségeket.

Fentiek mellett hasznos előadásokat hallhatnak a szállítás- és logisztika digitalizációjának világából európai és hazai szinten egyaránt, illetve a az online és offline értékesítés terén is mutatunk sikeresen működő digitális megoldásokat.

A GS1 Magyarország immár harmadik alkalommal rendezi meg Digitális kihívások, digitális válaszok online konferenciáját, melynek keretében a digitalizációs stratégiák és megoldások leghatékonyabb útjait mutatjuk be szakértő előadóink segítségével az ellátási láncok minden szereplőjének hasznos ötleteket adva a fejlődéshez.

Ismerje meg a digitalizáció lehetséges útjait, alakítsa ki saját digitalizációs stratégiáját velünk! 

A konferencia időpontja: 2022. november 10. 9:00-15:30

Online platform: Microsoft Teams

Részletes program