Meghívó a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet bemutatójára

Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. tisztelettel meghívja Önt a Magyar Egészségügyi Felhasználói Csoport „Kórházi nyomonkövetés” munkacsoportjának soron következő nyílt ülésére, amelyet 2023. október 9-én tartunk. 

A találkozó időpontja: 2023. október 9., hétfő, 13:00-16:00

A találkozó helye: GOKVI (Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet), 1096 Budapest, Haller u. 29. 

A kihelyezett Magyar GS1 Felhasználói Csoport Kórházi nyomon követési munkacsoportjának nyílt ülése a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben kerül megrendezésre. A szakmai program 13:00-tól 16:00-ig tart.

Az eseményen bemutatásra kerül, hogy a GOKVI-ban hogyan történik a konszignációs termékek kezelése a termék beérkezésétől, a betegnél történő felhasználásig és annak dokumentálásáig. A résztvevők megismerhetik a rendszer gyakorlati működését, illetve az alkalmazott IT rendszereket. 


A részvétel ingyenes, de a helyek csak korlátozott számban elérhetők, ezért kizárólag a regisztráció sorrendjében tudjuk befogadni a jelentkezéseket.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze vissza 2023. október 5-ig ezen az oldalon a regisztrációs űrlap kitöltésével: https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio

A résztvevőket segíteni szeretnénk a helyszínre történő utazásban. Kérjük jelezze az űrlapon, ha vállalná mások szállítását vagy szüksége van segítségre az utazásban.

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport (MEFCS) olyan önkéntes munkacsoport, amelynek tagjai az egészségügyi ágazat meghatározó gazdálkodó szervezetei (gyártók, nagykereskedők), betegellátást végző intézmények képviselői, szakmai egyesületek, szövetségek, érdekképviseleti szervek és egyéni tagként szakértők.

Célja, hogy koordinálja a GS1 szabvány alapú megoldások helyes ágazati bevezetését és alkalmazását a helyi igények kiszolgálására, a nemzeti érdekek mentén, a jogszabályi előírások figyelembevételével. Célkitűzései között a hangsúly az automatikus termékazonosításon alapuló, betegbiztonságot javító, illetve a transzparens folyamatok által hatékonyabb és fenntarthatóbb működést lehetővé tevő megoldások bevezetésén van.

A Csoport nyitott, szakmai rendezvényén továbbra is teret kíván biztosítani a hazai egészségügyi ágazat érintett szakembereinek a GS1 szabványok által érintett területeken már megvalósult nemzetközi és hazai jó példák, illetve a folyó fejlesztések, valamint a jogszabályi előírások okán megvalósítandó feladatok közös megismerésére és a résztvevők kölcsönös fejlődésére.

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linket található részletes információ: http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport  

Bízunk benne, hogy az esemény Önnek és vállalata vagy intézménye számára releváns és hasznos lesz.