A GS1 Európa megszervezi az első adatkiválósági napot – csatlakozzon Ön is!

Megbízhatók-e adataink, és készen állnak-e a körforgásos gazdaság kihívásaira? 2023. szeptember 7-én a GS1 Európa (a GS1 szervezetek európai regionális közössége) megrendezi az első Adatkiválósági napot (Data excellence day), melynek célja, hogy az európai szabályozások tükrében megossza az adatcserével és adatminőséggel kapcsolatosan a legjobb gyakorlati példákat. 


A data excellence day-en többek között előad vagy workshopot vezet a Nestle, a Carrefour, az EHI, az Ahold Delhaize, a FoodDrinkEurope, a Mars, a Tradeconnectors, a GlobalG.A.P., a Procter&Gamble, a METRO és a ProData / R-Cycle szakembere is.

A nap célja, hogy megosszuk az adatcserével és az adatminőséggel kapcsolatos bevált gyakorlatokat és felkészüljünk az új európai szabályozási adatszükségletekre és közösen alakítsuk az iparral folytatott európai együttműködésünk jövőjét. A nap két hibrid plenáris ülésből és négy személyes workshopból áll.

A GS1 Magyarország felhívja a GS1 felhasználók figyelmét, hogy a hazai iparági vezetők és szakemberek személyesen is részt vehetnek az adatkiválósági napon, a hibrid előadásokra pedig szintén könnyen be lehet csatlakozni, amennyiben a téma érdekes lehet az Ön vállalkozása számára.

Amennyiben érdekli a részvételi lehetőség, jelezze a GS1 Magyarország felé az info@gs1hu.org e-mail címen!

A teljes program a rendezvény honlapján olvasható: https://dataday.gs1ineuropeforum.eu/