Küldetésünk

A GS1 hisz abban, hogy szabványainak ereje jobbá teszi azt, ahogyan élünk és dolgozunk. Célunk, hogy az üzleti élet közös nyelveként egy globális, ágazat-semleges szabványt biztosítsunk az ellátási láncok minden szereplőjének.

A GS1 Magyarország küldetése

Egyike vagyunk annak a 116 semleges, non-profit és független GS1 szervezetnek, amelyek 150 országban koordinálják a GS1 szabványok helyes bevezetését és alkalmazását.

A nemzetközi szabványrendszer magyarországi kizárólagos képviselőjeként felelősségünk, hogy széleskörű, globális azonosításon alapuló szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat nyújtsunk partnereink számára. Ezek alkalmazásba vételével a hazai gazdasági élet és a közszféra szereplői képessé válnak értékteremtő folyamataik hatékonyságának fokozására, ezáltal pedig növelhetik fogyasztóik elégedettségét. Megoldásaink segítenek abban is, hogy Magyarországon elterjedjenek a legmodernebb üzleti megoldások és azonosítási technológiák.

Egy termék vonalkódjától, melyet a kasszáknál pillanatok alatt beolvasnak, a kórházban a páciensek csuklójára helyezett karszalagokig a szabványaink képesek nagyobb biztonságot, pontosságot és hatékonyságot teremteni a folyamatokban a költségek csökkentése mellett.

Többek között olyan kezdeményezéseken keresztül is, mint a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport, vagy a Magyar Lean & Green Program, fokozzuk az ellátási láncok fenntartható és gördülékeny működését a társadalom és az emberek mindennapjainak jobbá tétele érdekében.

Tudjon meg többet szabványainkról, szolgáltatásainkról és megoldásainkról!