IBCS: 30 év, 5 ország, 1 csoport

Az IBCS csoport közel 30 éve fejleszt és szállít innovatív termékazonosítási megoldásokat a legújabb mobiltechnológia segítségével. Ez alatt az idő alatt a csoport a vállalati mobil megoldások piacának meghatározó szolgáltatója lett a közép-kelet-európai régióban. Cikkünkben bemutatkozik a GS1 BRIDGE konferencia Kiemelt kiállítója.

A csoport tagjaként az IBCS Hungary nemzetközi tudásbázist, hazai tapasztalatot és stratégiai partnerséget kínál az ügyfeleinek. Piacvezető megoldás-szállítóként a gyártás, a logisztika, az ipar, a kereskedelem és a közszolgáltatások vezető cégei alkotják partnerkörünket. Nincs két egyforma ügyfél és nincs két egyforma feladat. Legyen szó szállítmányozásról, kereskedelemről, gyógyszergyártásról vagy látogatók azonosításáról, ügyfeleink mindegyike olyan megoldást keres, amely révén növelni tudja teljesítményét, termelékenységét és hatékonyságát. Mindehhez az IBCS Hungary elkötelezett és hozzáértő csapata komplex szolgáltatást nyújt.

Olyan innovatív megoldásokat kínálunk, melyek a különböző iparágak három legfontosabb követelményét, a pontosságot, az azonnaliságot és a hatékonyságot egyszerre szolgálják. Csak az ilyen megoldások szolgáltatnak valós és minőségi információt, ez pedig a gyors és pontos vezetői döntéshozatal feltétele. Az IBCS rendszerei a folyamatok automatizálásán keresztül a vezetői döntések optimalizálását segítik, ezzel pedig a teljesítmény maximalizálását teszik lehetővé.

Hisszük, hogy partnereinknek nem eszközökre, hanem a zavartalan működés biztonságára van szükségük, mégpedig egy olyan világban, ahol a naponta változó környezetben újabb és újabb mobil technológiai fejlesztések jelennek meg. Teljes körű mobil és robotikai vállalati megoldásokat szállítunk, a vállalat peremén működő androidos adatgyűjtőkre, vagyis nem pusztán eszközök eladását, hanem kulcsrakész megoldások telepítését és üzemeltetését tekintjük feladatunknak. Mindehhez ügyfeleinknek évekre előretekintő stratégiai tanácsadást és konzultációt, folyamatos támogatást kínálunk. Kompetenciánk felöleli többek között a mobil architektúra kialakítására, valamint a hálózati infrastruktúrára számítógépes és alkalmazásokra vonatkozó tanácsadást, továbbá a WLAN, az adatbiztonság, az 1D és 2D vonalkód, az RFID és RTLS, valamint a robot-technológiák ismeretét.

IBCS Hungary Kft.

Székhely:

1043 Budapest, Aradi u. 16.

További információ:

Tel.: +36-1-451-6070

E-mail: info@ibcs.hu

www.ibcs.hu