Olvassa el Ön is az egészségügyi szektornak szóló híreinket a GS1 világa magazin őszi számában

Évente 2-3 alkalommal összeállított szakmai magazinunk legfrissebb őszi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban  a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységei mellett hamarosan megrendezésre kerülő fontos szakmai eseményekről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető tartalmakkal. Lapozzon bele digitális lapszámunkba most!A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen a pénzügyi szektorban tevékenykedő partnereink. A legfrissebb számban kiemelt szerepet kapnak az őszi szakmai rendezvények beharangozói is.

Kitekintés rovatunkban olvashat a 37. Globális GS1 Egészségügyi Konferenciáról, amelyre még mindig lehetőségük van regisztrálni (kórházi és hatósági szereplőknek a részvétel ingyenes)! Ha nem tud résztvenni személyesen, akkor regisztráljon az online részvételre!

Kitekintés rovatunkban továbbá vendégírónk az EDITEL Hungary-tól az EDI technológiában rejlő lehetőségeket mutatja be, amely az egészségügyi szektor szereplőinek éppúgy nyújt előnyöket, mint bármely más szektor számára is.

Szabványok a gyakorlatban rovatunkban a Szegedi Tudományegyetem új vonalkódos leolvasással támogatott készletkezelési rendszerének bemutatása olvasható, amely eredményeként a konszignációs készlet nyomon követesét már PDA eszközökkel végezhető az Idegsebészeti osztályon.

Egészségügyi rovatunkban az Óbudai Egyetem által indított PRRC képzését mutatja be Prof. Dr. Kozlovszky Miklós. A képzés részeként külön tantárgy foglalkozik az orvostechnikai eszköz gyártók UDI kötelezettségeivel.  

Ebben a rovatban olvashatnak továbbá a változásmenedzsment fontosságáról, illetve praktikus tanácsokról a hatékony átalakuláshoz is.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken még elérhetők a tavaly publikált GS1 világa magazinok és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.