Fontos tudnivalók GS1 Licenckódokról és egyéb, GS1 Partnereinknek szóló szolgáltatásokról

Tisztelt partnereink!

Ezúton is szeretnénk felhívni Partnereink figyelmét az aktív licenc jogviszonnyal rendelkezők számára fontos információkra. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy hogyan működik a GS1 licenckódok érvényessége, megújítása, és mi történik a jogviszony megszűnése esetén, valamint bemutatjuk a MyGS1 előnyeit.


GS1 licenckódok érvényessége és megújítása

Az általunk kibocsátott GS1 licenckódok érvényessége azok első igénylésétől vagy az előző licenckód lejáratától számított 365 nap. Az Általános Üzleti Feltételeink, valamint a Partnereinkkel kötött Licencszerződés vonatkozó pontjai alapján, amennyiben Partnerünk a licenckód lejáratának napjáig a Társaságunkkal fennálló jogviszonyát nem mondja fel, úgy ebben az esetben úgy kell tekinteni, hogy a korábbi licenckód lejáratától számított újabb 365 napra új licenckódot igényelt.

Ez azt jelenti, hogy ha a licenckód lejár, és a jogviszonyt nem mondják fel velünk aznapig, akkor automatikusan új licenckód kerül kiállításra a következő 365 napra és kiállítjuk az ezzel kapcsolatos számlánkat. Ezzel garantáljuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások zavartalanul és megszakítás nélkül legyenek igénybe vehetők.

Felmondás szükség esetén

Amennyiben úgy döntenek, hogy már nem kívánják igénybe venni Társaságunk szolgáltatásait, kérjük, ezt írásban jelezzék felénk az aktuális licenckódjuk lejárata előtt. A felmondásnak az eredeti licenckód lejáratáig be kell érkeznie hozzánk. Amennyiben ezt elmulasztják, a felmondás csak a már kiállított új licenckód lejárata után léphet életbe, anélkül, hogy érintené az esedékessé vált díjfizetési kötelezettséget.

A MyGS1 zárt webfelület előnyei

Minden egy helyen

A GS1 Magyarország elkötelezett abban, hogy a hazai GS1 szabványalkalmazó vállalkozásokat a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki. Ennek érdekében létrehoztuk a MyGS1 felületet, melyet folyamatosan fejlesztünk és alakítunk Partnereink igényeihez.

A MyGS1 felület egy jelszóval védett weboldal, amely lehetővé teszi a személyre szabott online ügyintézést Partnereink számára. A belépéshez szükséges információk a GLN Szervezetazonosító szám, a GS1 Magyarország által regisztrált hivatalos kapcsolattartói e-mail cím, valamint egy egyedi jelszó.

A MyGS1 felületen számos szolgáltatást vehetnek igénybe Partnereink, például licenckódokat és az igényben vehető szolgáltatásokat tartalmazó Igazolás lekérdezése, szerződések és egyéb dokumentumok elérhetősége, számlatörténet megtekintése, további szolgáltatások igénylése, árbevételi kategória változás bejelentése, kapcsolattartói és céges adatok módosítása, ellenőrzőszám számítás, vonalkód-ellenőrzés és minősítés, képzésekre való jelentkezés, valamint egy tudástár, amely tartalmazza a GS1 szabványokkal és megoldásokkal kapcsolatos leírásokat, szakmai anyagokat, kiadványokat, útmutatókat és esettanulmányokat.

Emellett a MyGS1 felületen elérhetőek a korábbi GS1 világa magazinok digitális formában, valamint a feliratkozási lehetőség a GS1 Magyarország Kódvilág hírlevelére, amely kizárólag a GS1 Partnerek számára készül havonta egyszer és hasznos információkat kínál.

A MyGS1 felületen ezek az információk minden Partnerünk számára egy helyen, bármely napon 0-24 órában elérhetőek. Ha kérdéseik merülnek fel, ne habozzanak kapcsolatba lépni Ügyfélszolgálatunkkal az info@gs1hu.org címen.

Továbbra is az Önök szolgálatában állunk és célunk, hogy zavartalanul és könnyedén vehessék igénybe a GS1 szolgáltatásokat.

Köszönjük, hogy Ön is a Partnerünk!