Bemutatkozik új Szövetséges szolgáltató partnerünk: az X-SIGHT

A GS1 Magyarország Szolgáltatói programjába újabb Szövetséges szakmai partner érkezett. Cikkünkből megismerhetik az X-SIGHT tevékenységét és azt, hogy miben segíthetnek a hazai vállalkozásoknak.

Trendformáló megoldásokkal készítjük fel Európa nagyvállalatait a holnap kihívásaira különösen a sales, vezetés, HR és termelés területén. Hisszük, hogy minden szervezet annyira versenyképes, mint a benne dolgozó csapatok, ezért célunk, hogy felszabadítsuk a partnereink működésében rejlő tartalékokat és hidat építsünk vezetők és csapataik között.

A diagnosztika, tanácsadás, tréning és coaching négyes struktúrájában rejlő szinergiák maximalizálásával és 30 év tapasztalatának beépítésével érünk el valós áttöréseket és mérhető megtérülés33 országban, 15 szektorban, 95 szakemberrel és 120+ stratégiai partnerrel. Ügyfeleink sikere a mi küldetésünk, melynek alapja, hogy nemcsak fejlesztünk, változtatunk is!

A GS1 Magyarországgal való stratégiai együttműködés keretében komplex, a teljes szervezetet felölelő folyamatot vittünk végig közösen. A program fókusza egy sikeres és hatékony HR stratégia kidolgozása volt, mely a megtartást a teljes munkavállalói életciklus szerinti struktúrában (toborzás, kiválasztás, onboarding és megtartás-fejlesztés) közelíti meg.

„Nagyon lelkes csapatot ismertem meg bennük. Mind a vezetőknél, mind a kollégáknál érződik nemcsak a csapat és szakma iránt, hanem a GS1 iránti elkötelezettség is. És pont ez az összetevő az, ami ahhoz kell, hogy sikeresen tudjuk megvalósítani az új stratégiát, amivel a GS1 működését egy még magasabb szintre tudjuk emelni” – emelte ki Kozma Adél, X-SIGHT tréner, tanácsadó, pszichológus, az együttműködés projektfelelőse.

GS1 BRIDGE konferencia 2024

Működésünk alapgondolata, hogy a tudás átadásának ereje és inspiráló hatása van, mely rímel a Szolgáltatói Program céljára. A tapasztalatcsere és együttműködés a szervezeti fejlődés motorja, ezért a szakmai közösségek működését mi is ünnepeljük és örömmel veszünk részt benne.