Bemutatkozik új Szolgáltató partnerünk: a Climate Action Kft.

A GS1 Magyarország Szolgáltatói programjába újabb szakmailag elkötelezett partner érkezett. Cikkünkből megismerhetik a Climate Action Kft. tevékenységét és azt, hogy miben segíthetnek a hazai vállalkozásoknak.


A Climate Action Kft. bemutatkozója:

A Climate Action Kft. 2020 áprilisában kezdte el tevékenységét a környezetvédelmi-, a klímavédelmi- és a fenntarthatósági tanácsadása kapcsán.

A Magyar Lean & Green programba bekapcsolódva szereztünk tudomást a GS1 Magyarország Szolgáltatói Programjáról. Azt gondoljuk, hogy nagy szükségünk van arra, hogy szakmailag specializálódni tudjunk. Komoly problémákra úgy tudunk megoldásokat találni, ha specifikusan és magas szinten tudunk együtt dolgozni. Ezt a potenciált látjuk a GS1-ben, hogy ebben a szektorban a lehető legjobb minőségű partnerekkel tudunk majd együtt gondolkozni és innovatív megoldásokat találni.

Célunk a természeti ökoszisztémák védelme érdekében a lehető legnagyobb mértékben növelni-és védeni a régió erdőterületeit, továbbá az, hogy a vállalatokon belüli felelősségteljes zöld gondolkodással és a fenntartható stratégia megteremtésével azok piaci előnyre tehessenek szert.

A kihívások közel ugyan azok minden szektorban: az egyre gyorsabb és egyre komolyabb fenntarthatósági szabályoknak való megfelelés és az ezekre való felkészülés.

A cég minden szinten átfogó segítséget tud nyújtani. Azonban azt gondoljuk, hogy a jogi segítségnyújtás az egyik legfontosabb jelenleg, amikor a jogszabályi és szabályozási feltételeknek kell tudnia megfelelni a vállalatoknak.


Ifj. Dr. Gremsperger Gábor – a Climate Action Kft. ügyvezetője

Minden olyan szervezettel való együttműködés kiemelt fontosságú számunkra, ahol az általunk vélt fókusz szektorokban működő cégeknek tudunk segíteni.

A GS1 Szolgáltatói programjához történő csatlakozással szeretnénk közösen innovációkat- és innovatív megoldásokat találni.

Szolgáltatásaink:

 • Komplex fenntarthatósági tanácsadás, zöld programok tervezése és megvalósítása,
 • Felmérjük vállalata jelenlegi környezeti terhelését és számszerűsítjük a vállalkozás teljes működésével járó károsanyagkibocsátás (üvegházhatású gázok) mértékét, majd javaslatot teszünk ezek csökkentésére és optimalizálására,
 • Azonosítjuk a klímaváltozásból adódó és ezáltal a vállalkozások tevékenységére leselkedő veszélyeket és segítünk, hogy a cégek ezekre időben felkészülhessenek, csökkentve a működési és pénzügyi kockázatukat
 • Megvizsgáljuk a meglévő épületek üvegházhatású gázkibocsátását és az épületet érintő várható klímakockázatokat, majd javaslatokat teszünk energetikai felújítási beavatkozásokra, megújuló erőforrások használatára, és megbecsüljük azok várható környezeti, pénzügyi és egyéb hatásait,
 • Segítjük ügyfeleinket elindulni a karbonsemleges működés útján – stratégiát építünk,
 • Javaslatot teszünk a cég tevékenységéből fakadó károsanyag-kibocsátás ellentételezésére, semlegesítésére hazai fa-ültetési, erdő-telepítési projekteken keresztül,
 • Nagyszabású rendezvények-, események karbonlábnyomának kiszámítása,
 • Munkavállalók edukációja, amelynek köszönhetően a munkavállalók fenntarthatósági elkötelezettsége nő,
 • Az új programot beépítjük a cégében már meglévő társadalmi/ környezeti felelősségvállalási stratégiájába,
 • A karbonpiac és a körforgásos gazdaság kínálta új üzleti és pályázati lehetőségek felkutatása, igénybe vehető finanszírozási források felderítése,
 • Oktatás (coaching, tréning, workshop), kommunikációs tanácsadás.

A Climate Action Kft. web- és social media oldalainak elérhetősége:

https://www.climaaction.com

https://www.facebook.com/climaaction

https://www.instagram.com/climaaction


Tudjon meg többet Szolgáltatói programunkról: https://gs1hu.org/szolgaltatoi-program

Ismerje meg a GS1 Szolgáltató partnereit: https://gs1hu.org/szolgaltato-partnereink