eCommerce talks Bukarestben az easySales szervezésében

Szolgáltató partnerünk, az easySales évente megrendezésre kerülő eCommerce talks napjára az idén szeptember 27-én kerül sor, Bukarestben. Több mint 600 résztvevő várható az egynapos konferencián, melyet kiállítás és networking lehetőségek is kísérnek. A GS1 Magyarország partnerei számára az easySales egy kuponkódot ajánlott fel, mellyel a részvétel ingyenes!


A GS1 partnerei számára az esemény az alábbi módon ingyenesen látogatható:

Jegyvásárláskor válassza az "Early Bird Conference & Networking eCommerce Talks" típusú jegyet és fizetés előtt írja be a "gs1hu" 100% kedvezményt biztosító kódot az erre szolgáló mezőbe!

Miért érdemes részt venni az eCommerce talks eseményen?

Kiváló előadók

Hallgassa meg az iparág legfontosabb kérdéseivel kapcsolatosan az e-kereskedelem legjobb szakértőit. Olyan hasznos stratégiákkal és exkluzív információkkal szolgálnak majd, amelyeket a legnagyobb e-kereskedelmi vállalkozások alkalmaznak.

Interaktív panelbeszélgetések

Növelje e-kereskedelmi ismereteit! Betekintést nyerhet azokba a fókuszterületekbe, amelyek az e-kereskedelmi ágazatot alakítják, és amelyek az eladók e-kereskedelemmel kapcsolatos tevékenységeit meghatározzák. Megtudhatja, hogyan növelheti vállalkozását és eladásait.

Üzleti kapcsolatépítési lehetőség

Ismerjen meg újabb üzleti lehetőségeket, szerezzen újabb üzleti kapcsolatokat! Nyílt beszélgetéseket folytathat partnereivel, beszállítóival, ügyfelekkel az e-kereskedelmi ágazatból, és kapcsolatokat építhet a konferencia résztvevőivel. Készüljön fel vállalkozása bővítésére!

Értékes információk

Ismerje meg az e-kereskedelem bevált gyakorlatait, és tudjon meg többet a következőkről: többcsatornás értékesítés, kézbesítés, határokon átnyúló értékesítés, vevőszerzés és -megtartás, felhasználói felület és felhasználói élmény fokozása, tippek az eladásai növeléséhez.

Bővebb információ és jegyvásárlás az eCommerce talks weboldalán érhető el:

https://easy-sales.com/ecommerce-talks