Megújult a weboldalunk fedezze fel most!

Színesebb, interaktív design, könnyebb tájékozódás és számos hasznos újdonság jellemzi a GS1 Magyarország frissen megújult honlapját. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat, fejlesztéseket.

A GS1 szervezetek időről időre a kor technikai lehetőségei és a felhasználók igényei alapján megújítják, fejlesztik honlapjaikat. Így tett a GS1 Magyarország is: egy közel egy éves előkészítő folyamat befejeztével nyújtjuk át most a jelentősen megújult honlapunkat felhasználóinknak és a GS1 szabványok világa iránt érdeklődőknek.

Kevesebb kattintás, könnyebb tájékozódás 

A korábbi honlapunk menürendszerében feltüntetett menüpontokat megdupláztuk, így egyes területekhez, témákhoz sokkal kevesebb kattintással juthatnak el weboldalunk látogatói.

A lenyíló felső menüben a legkeresettebb oldalainkat kék háttérrel emeltük ki és gyors elérést rendeltünk hozzájuk. 

A tájékozódást segíti az oldalak tetején a felső banner alatt található morzsa menü is. 


Vonalkódra van szüksége? A vonalkódigénylés külön főmenüpontot kapott 

Új partnereink mindent megtalálnak egy külön menüpontban: a vonalkódigénylés így még gyorsabb és egyszerűbb lehet, mint korábban.


Az új felhasználóink szerződéskötés előtti tájékozódását segíti két beépített megoldás: a GTIN kalkulátor és a Díjkalkulátor.

Menüpontjaink informatívabbak és átláthatóbbak

A korábbi Szolgáltatások menüpont egyszerűbb és áttekinthetőbb lett, a szektorok menüpont új neve  Megoldások, ahol továbbra is iparágak szerint böngészhetnek az adott területnek javasolt megoldásaink közt vagy felvehetik a kapcsolatot a területért felelős kollégáinkkal.


Szabványaink immár a főmenüből is elérhetők és a Megoldásokkal együtt ez az a menüpont, ahol a legtöbb új tartalommal találkozhatnak a látogatóink.

A képzések oldalunk GS1 Akadémiává alakult Megújultak képzéseink, amelyre már ennek a területnek az új neve is utal: a GS1 Akadémián azonnal elérhetők a videós képzések, kollégáink által tartott online webinarok, cégre szabott workshopok és egyedi szaktudást biztosító szakértőképzések is. Szintén itt olvashatnak és csatlakozhatnak felsőoktatási programunkhoz is, mely egyaránt szól intézményeknek, egyetemi oktatóknak és diákoknak.

Színesebb, átláthatóbb izgalmasabb honlap

A kor trendjeit követve weboldalunkon bátrabban alkalmazunk színeket, színes bannereket a fontos tartalmak kiemelésére, legyenek ezek érdekes szakmai videók, képzések vagy kiadványok. A kurzor hatására kiemelkedő interaktív kis kártyák általában a kapcsolódó oldalakat mutatják.

Az egyes témákhoz kapcsolódó további érdekes tartalmakra számos aloldalunkon a hasznos linkek hívják fel a figyelmet.Könnyebbé válik kollégáink elérése, mert az oldalak alján vagy űrlapot kitöltve kérdezhet tőlük vagy közvetlenül írhat a téma felelősének e-mail címére.

A weboldal láblécében listákba rendeztük jó néhány fontos információt tartalmazó oldalunk linkjét.

A híreink mellett most már átláthatóbb módon követhetik eseményeinket is.

MyGS1 és SzabványMenedzser 

A felhasználóink által leggyakrabban felkeresett zárt platformok - a SzabványMenedzser és a MyGS1 - belépési ikonjai a már megszokott helyen találhatók.


A MyGS1 zárt oldalra történő belépést követően a “Profilom” gombra kattintva GS1 felhasználóink egy helyen érhetik el a saját vállalkozásukkal kapcsolatos aktuális szerződéses dokumentumaikat, számlájukra, igazolásukat vagy online ügyintézés keretében kényelmesen jelezhetik igényeiket ügyfélszolgálatunknak. 

Reméljük, hogy megújult honlapunk elnyeri a GS1 felhasználók és weboldal látogatóink tetszését. Gyors, kényelmes ügyintézést és izgalmas böngészést kívánunk!

GS1 Magyarország