GS1 Egyetemi- és Felnőttképzési Program

A GS1 Magyarország, mint a GS1 hivatalos és kizárólagos magyarországi képviselete, fontosnak tartja a felsőoktatási intézményekkel való kapcsolatának folyamatos fejlesztését. Ennek keretében több oktatási intézménnyel évek óta szoros kapcsolatot ápolunk és célunk minél több intézmény bevonása programunkba.

A programról

Napjainkban a GS1 szabványrendszert világszerte több mint kétmillió cég használja különböző ágazatokban a kis- és középvállalkozásoktól a multinacionális cégekig. Köztük megtalálhatóak az egészségügy, a szállítás és logisztika, az élelmiszeripar, a hadügy, a vegyipar, a vámügy, a számítógépes hardver és szoftverfejlesztés, a hulladékgazdálkodás és sok egyéb szektor képviselői. Ezen ágazatok elsősorban a nyomon követés, az elektronikus kommunikáció, az azonosítás és adatmegosztás területein találkozhatnak a GS1 szabványokkal. 

A GS1 Magyarország, mint a GS1 hivatalos és kizárólagos magyarországi képviselete, fontosnak tartja a felsőoktatási intézményekkel való kapcsolatának folyamatos fejlesztését. Ennek keretében több oktatási intézménnyel évek óta szoros kapcsolatot ápolunk és a duális képzésben résztvevő hallgatók foglalkoztatása mellett, meghívott előadóként tartunk előadásokat, szemináriumokat, illetve képzéseket hallgatók és oktatók számára egyaránt.

Célunk, hogy folyamatosan bővítsük azon szaktanárok és diákok körét, akik megismerkedhetnek a szervezetünk által kínált szabványokkal és megoldásokkal, valamint az általunk bemutatott hazai és nemzetközi valós alkalmazásokkal, ezzel is fejlesztve tudásukat az élelmiszeripar, az egészségügy, a logisztika, az informatika és a kereskedelem, valamint a különböző ellátási láncok területén jól bevált hatékonyságnövelő megoldásokkal kapcsolatban. (Vendég)előadásaink mellett, szakdolgozati témáink, valamint gyakornoki pozícióink is nyitottak lehetnek az intézmények hallgatói számára.

A GS1 Magyarország közreműködésével megvalósuló kurzusokat és vendégelőadásokat az államilag támogatott képzések hallgatói, valamint az állami finanszírozású intézmények oktatói számára térítésmentesen biztosítjuk!

A GS1 Magyarország és a Felsőoktatási- illetve a Felnőttképzési Intézmények közti együttműködés lehetséges elemei:

  • Vendégelőadások / Gyakorlatok
  • Szakdolgozati témavezetés, bírálat
  • Üzleti Megoldások és a GS1 szabványok alkalmazásban vétele önálló kurzus keretein belül
  • Duális képzési program / Gyakornoki helyek biztosítása
  • Tananyag fejlesztés: jegyzetek, e-learn anyagok
  • Többnapos Oktatói Képzések

További együttműködési lehetőségek:

  • Pályázati együttműködés
  • Labor / Bemutató tér fejlesztés
  • Üzleti alapú közös képzések fejlesztése üzleti partnerek részére


Amennyiben érdeklődik a képzési programjaink iránt, keresse bizalommal munkatársunkat!

Magyar Róbert

felsőoktatási kapcsolatok referens, egyetemi oktató

M +36 (30) 660 2761
E mrobert@gs1hu.org


Képzési Együttműködések

Felsőoktatási kapcsolatainkRendben További információk