Véleménye számít nekünk - Vegyen részt az egészségügyi ágazatot érintő felmérésünkben!

Hallassa a hangját: Vegyen részt a feltörekvő technológiákról szóló felmérésünkben még ma!

A felmérés témája: Az egészségügyi ágazat és a globális GS1 Healthcare szakértői számára releváns új technológiák azonosítása.

 

A globális GS1 szervezet Healthcare szakértői csoportja egy felmérést tett közzé, amely az egészségügyi ágazat számára releváns újonnan megjelenő technológiák azonosítására összpontosít.


A kérdőív csupán 10 percet vesz igénybe és elsődleges célja, hogy azon technológiai fejlesztések mélyére ásson, amelyek biztosítják a termékek biztonságos eljuttatását a betegekhez, és segítsen a GS1 Healthcare csoportnak meghatározni, hogy hol kell fellépni annak érdekében, hogy a globális szabványok a technológiák változásával együtt is relevánsak maradjanak.


Ennek érdekében az újonnan feltörekvő technológiák 3 különböző kategóriáját határoztuk meg:

 

Termékek: Ez a kategória az új kezeléseket bevezető tudományos és orvosi fejlesztéseket, például úttörő eszközöket és gyógyszereket foglal magában. Ilyen például a személyre szabott gyógyszerek és a génterápia, amelyek forradalmasíthatják a betegellátást.


Csatornák: Ez a kategória a hagyományos csatornákon, például a gyógyszertárakon, kórházakon és ambuláns ellátóhelyeken kívül olyan bővülő forgalmazási módszereket is vizsgál, mint az internetes piacterek és a közvetlenül a betegeknek történő forgalmazás. A felmérés más ellátási helyszíneket is figyelembe vesz, beleértve az időskori, a fogászati, illetve az alternatív ellátást, amennyiben ezek összhangban vannak a stratégiai célokkal.


Technológiák: Ez a kategória a gyógyszerek logisztikájával, elosztásával és felhasználásával kapcsolatos innovációkat foglalja magában. A példák a GPS-követéstől és a Bluetooth-címkézéstől a hőmérséklet-követőkig és az AI-alkalmazásokig terjednek. A mobiltelefonok és az új adatcsere-technológiák használata szintén ebbe a kategóriába tartoznak.

A felmérés célja: A betegellátást és a biztonságot javító technológiákra vonatkozó szabványok alkalmazásának biztosítása

 

Kérjük, hogy vegyen részt ebben a fontos felmérésben. Válaszai hozzájárulnak majd a GS1 Healthcare csoport egészségügyi technológia- és termékszállítás területén végzett munkájának jövőbeli sikereihez.

 

Köszönjük, hogy részt vesz az innováción keresztül az egészségügy fejlesztésére irányuló erőfeszítéseinkben! Részvételét nagyra értékeljük!

A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!