Meghívó a Szegedi Tudományegyetem projekt bemutatójára és klinikai bejárására

Szegedi Tudományegyetem és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. tisztelettel meghívja Önt a Magyar Egészségügyi Felhasználói Csoport "Kórházi nyomonkövetés" munkacsoportjának soron következő nyílt ülésére, amelyet 2023. június 13-án rendezünk meg. 

A találkozó időpontja: 2023. június 13., kedd, 10:00-15:00

A találkozó helye: Szegedi Tudományegyetem, József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10, 6722)

A kihelyezett Magyar GS1 Felhasználói Csoport Kórházi nyomonkövetési munkacsoportjának nyílt ülése a Szegedi Tudományegyetemen kerül megrendezésre. A szakmai program 10:00-15:00 óráig tart.

Az eseményen a Szegedi Tudományegyetem által bevezetett betegig történő konszignációs termék nyomonkövetési rendszer kerül bemutatásra. A résztvevők előadások keretében hallhatnak a bevezetésről, annak eredményeiről, illetve tapasztalatairól. Az előadásokat követően kis csoportokban történne az érintett klinika bejárása, illetve a PDA eszközök gyakorlati bemutatója.

A részvétel ingyenes, de a helyek csak korlátozott számban elérhetők, ezért kizárólag a regisztráció sorrendjében tudjuk befogadni a jelentkezéseket.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze vissza 2023. június 9-ig az alábbi oldalon elérhető regisztrációs oldal kitöltésével: https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio

A résztvevőket segíteni szeretnénk a helyszínre történő utazásban. Kérjük jelezze az űrlapon, ha vállalná mások szállítását vagy szüksége van segítségre az utazásban.

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport (MEFCS) olyan önkéntes munkacsoport, amelynek tagjai az egészségügyi ágazat meghatározó gazdálkodó szervezetei (gyártók, nagykereskedők), betegellátást végző intézmények képviselői, szakmai egyesületek, szövetségek, érdekképviseleti szervek és egyéni tagként szakértők.

Célja, hogy koordinálja a GS1 szabvány alapú megoldások helyes ágazati bevezetését és alkalmazását a helyi igények kiszolgálására, a nemzeti érdekek mentén, a jogszabályi előírások figyelembevételével. Célkitűzései között a hangsúly az automatikus termékazonosításon alapuló, betegbiztonságot javító, illetve a transzparens folyamatok által hatékonyabb és fenntarthatóbb működést lehetővé tevő megoldások bevezetésén van.

A Csoport nyitott, szakmai rendezvényén továbbra is teret kíván biztosítani a hazai egészségügyi ágazat érintett szakembereinek a GS1 szabványok által érintett területeken már megvalósult nemzetközi és hazai jó példák, illetve a folyó fejlesztések, valamint a jogszabályi előírások okán megvalósítandó feladatok közös megismerésére és a résztvevők kölcsönös fejlődésére.

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linket található részletes információ: http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport  

Bízunk benne, hogy az esemény Önnek és vállalata, intézménye számára is releváns és hasznos lesz.