GS1 szabványok a klinikai kutatásban

A hatékonyság növelése a klinikai vizsgálatok során: ismerje fel az elektronikus adatcserében (EDI) rejlő lehetőségeket!

A klinikai vizsgálatok dinamikus birodalmában a folyamatok optimalizálása, a pontosság biztosítása és a betegbiztonság előtérbe helyezése kiemelten fontos. A klinikai vizsgálati ágazat folyamatait vizsgálva felismertük az ellátási láncon belüli döntő fontosságú információk cseréjével kapcsolatos kihívásokat.

Ezért vált kulcsfontosságú megoldássá az iparág által jóváhagyott klinikai vizsgálatok során alkalmazható elektronikus adatcsere (EDI) szabványa. Ez a szabványos formátum zökkenőmentes kommunikációt és hatékony adatcserét tesz lehetővé az összes érintett fél között. A készletkezeléstől a szállítási kérésig és azon túl is, a GS1 EDI szabvány leegyszerűsíti a műveleteket és hatékpnyabbá teszi az együttműködést.

A GS1 EDI szabvány alkalmazásával a klinikai vizsgálatokkal foglalkozó szakemberek könnyedén, kisebb időráfordítással kommunikálhatnak, csökkenthetik a hibákat és felgyorsíthatják a kutatás ütemét. Fejlesszük együtt az egészségügyi iparágat, és tárjuk fel a hatékonyság új szintjét.

Csatlakozzon a GS1 szabványfelhasználók széles köréhez és tegye hatékonyabbá a klinikai kutatások lefolytatásának módját!

Tudjon meg többet arról, hogy hogyan segítenek a klinikai kutatásokban a GS1 szabványok:
https://gs1hu.org/klinikai-kutatasok

Nézze meg rövid videónkat is az EDI megoldásról: