Megjelent a GS1 világa magazin téli száma

Évente 2-3 alkalommal összeállított szakmai magazinunk legfrissebb téli számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban  a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységei mellett fontos szakmai eseményekről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető tartalmakkal. Lapozzon bele digitális lapszámunkba most!


A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen a pénzügyi szektorban tevékenykedő partnereink. 

Fókuszban rovatunkban bemutatjuk Partnerünket a Grapoila-t és tervünk, hogy minden egyes GS1 világa magazinban újabb partneri bemutatkozókat tegyünk közzé. Szintén kiemelt helyen adjuk közzé Daka Margit, az ügyfélszolgálatunk leköszönő vezetőjének levelét Partnereinkhez.

Kitekintés rovatunkban az EU egyik legújabb projektjéről számolunk be, a Digitális termékútlevélről (Digital Product Passport) és a GS1 szabványok ehhez kapcsolódó várható szerepéről.

A GS1 Akadémia már második éve segíti a kezdő szabványalkalmazókat a szélesebb körű gyakorlati ismeretek elsajátításában. Jelen lapszámunkban körképet mutatunk be a digitálisan elérhető legfrissebb szakmai kiadványainkból.

Mindezek mellett olyan fontos témák kerültek a magazinba, mint a Lean & Green Programunk legutóbbi workshopja, vagy a 37. Globális GS1 Egészségügyi Konferencia összefoglalója.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken elérhető az összes idén publikált GS1 világa magazin és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.