Jogi Nyilatkozat


A GS1 Magyarország név és a hozzá kapcsolódó logók a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. bejegyzett védjegyei, illegális felhasználásuk büntetőjogi eljárást von maga után.

A GS1 Magyarország portáljának tartalmának szerzői joga a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Linkek elhelyezése

A www.gs1hu.org főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. külön hozzájárulása nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen tartalmi elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.gs1hu.org oldalt valamely más weboldal részeként jelenítse meg.

Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.

Képek felhasználása

A www.gs1hu.org oldalon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles, beleegyezésünk nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Egyéb

Tilos a portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, valamint kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.

A portál tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

További kérdés esetén vagy közlési engedélyért forduljon munkatársunkhoz!