A szabványosítás lehetősége a klinikai kutatások ellátási láncában

A klinikai kutatások területén kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy minden alany a megfelelő vizsgálati terméket a megfelelő időben kapja meg. A pontosság és az egyértelműség a legfontosabb. Éppen ezért a pontos adathozzáférés elengedhetetlen az érdekelt felek számára világszerte.

Felismerve az információk azonosításának, rögzítésének és megosztásának egységes megközelítésének óriási előnyeit, az iparág vezetői összefogtak, hogy kidolgozzák és elfogadják a vizsgálati termékek és azok helyének azonosítására, valamint a klinikai vizsgálatok során az elektronikus adatcserére vonatkozó globális GS1 szabványokat. 
 
A globális GS1 szabványok bevezetésével minden résztvevő a klinikai kutatások ellátási láncában értékes előnyhöz jut. A termékek azonosítása mindenki számára érthető módon történik, minimálisra csökkentve az átcímkézés vagy a manuális adatfeldolgozás szükségességét. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem csökkenti a hibák kockázatát is, ami végső soron javítja a kísérleti alanyok biztonságát.
 
 
Csatlakozzon az iparág vezetőihez e szabványok elfogadásában, és használja ki a szabványosítás erejét a klinikai vizsgálatok ellátási láncában.
 
 
Tudjon meg többet a GS1 szabványokról a klinikai kutatásokban
 
https://gs1hu.org/klinikai-kutatasok  

Nézze meg a témában készült videónkat is!