Meghívó az Egészségügyi Felhasználói Csoport Cikktörzs munkacsoportjának ülésére

A GS1 Magyarország ezúton tisztelettel meghívja Önt a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport újrainduló Cikktörzs munkacsoportjának ülésére.

A munkacsoport célja az egységes cikktörzs alkalmazási területeinek összegyűjtése, a kórházi és ágazati IT illesztési feladatok áttekintése, szükség szerinti véleményezése, illetve az egészségügyi ágazati struktúra és a cikktörzs viszonyának és a benne rejlő lehetőségeinek vizsgálata.

A januári Cikktörzs munkacsoport ülésen a tagok megismerhetik az OKFŐ által előkészített és pilotként induló ágazati cikktörzs projekt aktuális státuszát és következő lépéseit.

Az eseményen a tagoknak lehetőségük nyílik a cikktörzs, nevezéktan témakörben kihívásaikról és az ágazati cikktörzsben rejlő lehetőségekről egyeztetni.

Találkozó időpontja: 2023. január 19., csütörtök, 14:00-16:00

Online platform: Microsoft Teams

A Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linket található részletes információ: 

http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport ?

 

Várjuk előzetes kérdéseiket a mefcs@gs1hu.org email címre.

Az esemény a regisztrált MEFCS tagok számára szervezett esemény. Amennyiben még nem regisztrált a MEFCS tagként, a https://gs1hu.org/mefcs weboldalon erre lehetősége nyílik ingyenesen. Az esemény a tagok részéről előzetes regisztrációt nem igényel.