Bemutatkozik új Szolgáltató partnerünk: az Easylot

A GS1 Magyarország Szolgáltatói Programjában egy új, innovatív szereplővel bővült a partnereink sora: az Easylot-tal. Ebben a cikkben mélyebben betekintést nyerhetnek az Easylot által kínált lehetőségekbe.


Az Easylot csapata Jövedéki szakemberből, ital-kereskedő közgazdászból, és IT szakemberekből tevődik össze, melynek köszönhetően tökéletesen értjük az ellátási lánc kihívásait. Küldetésünk, hogy olyan korszerű eszközökkel és megoldásokkal segítsük ügyfeleinket, amelyekkel gyorsabban, átláthatóbban és problémamentesen menedzselhetik értékesítéseiket, beszerzéseiket és a termékeik nyomon követéseit a hazai és hamarosan az uniós piacon egyaránt.

Az Easylot platformjának fő előnye az, hogy dinamikusan képes az italbeszerzési folyamatok optimalizálására: a rendszer azonnali elemzéseken alapulva választja ki a legelőnyösebb ajánlatokat, melyhez hamarosan a GS1 által is támogatott digitális nyomon követés társul, tovább erősítve a beszerzési és értékesítési folyamatok átláthatóságát és pontosságát.

A piaci folyamatok összetettsége és a jogszabályi előírások egyre nagyobb figyelmet és precizitást igényelnek a vállalatoktól. Az Easylot ezen kihívásokra ad választ, -jelenleg- az italpiaci szegmensben, ahol a törvényi előírások kötelezik a vállalatokat a termékek nyomon követésére. Az Easylot és a GS1 Magyarország közötti együttműködés eredményeként hamarosan egy új, nyomon követési funkcióval bővül az Easylot kínálata, ami tovább erősíti a digitális átláthatóságot és a hatékonyságot a beszerzési lánc minden szintjén.

Az Easylot-kód nem csak egy újabb azonosító: egy multifunkcionális eszköz, amely nélkülözhetetlenné válik az italpiaci szereplők számára. A logisztikai megoldásoktól kezdve a hatósági előírásoknak való megfelelésig, a marketingeszközöktől az automatizált minőségbiztosítási eljárásokig az Easylot-kód számtalan előnnyel rendelkezik.

 

"A GS1 által képviselt értékek és normák mindig is inspirálták az Easylotot abban, hogy olyan szolgáltatásokat és megoldásokat kínáljon, amelyek valódi hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink számára. Az új fejlesztéseinkkel még közelebb hozzuk őket a digitalizált, hatékony és átlátható ellátási lánc világához."osztotta meg gondolatait Dr. Illés Bálint az Easylot ügyvezetője.

Tudjon meg többet Szolgáltatói programunkról: https://gs1hu.org/szolgaltatoi-program

Ismerje meg a GS1 Szolgáltató partnereit: https://gs1hu.org/szolgaltato-partnereink