Főoldal

Üdvözöljük a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport (MEFCS) zárt oldal kezdőlapján!

A MEFCS jelszóval védett zárt oldalán a MEFCS Tagok számára elérhetőek a MEFCS ülések és a Munkacsoporti ülések teljes anyagai, videofelvételei és egyéb hasznos kiegészítő szakmai anyagok, melyeket folyamatosan frissítünk, bővítünk.

MEFCS Tagként minden olyan online meeting linkjéhez (illetve utólag felvett anyagához) automatikusan hozzáfér, melyet a MEFCS és az Ön által választott Munkacsoport(ok) számára szervezünk, így a továbbiakban ezekre az ülésekre nem szükséges külön regisztrálnia (kivéve a fizikai eseményeket). Az aktuális soron következő online vagy fizikai eseményekről a zárt oldalon a MEFCS, illetve a választott Munkacsoportok aloldalán, illetve hírleveleinkből is tájékozódhat, valamint a már megszokott módon az események előtt tájékoztató e-mailt küldünk a MEFCS Tagoknak és az egyes érintett Munkacsoportok Tagjainak.

Amennyiben már rendelkezik MEFCS Tagsági regisztrációval, a „Belépés” gombra kattintva, a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával érheti el a MEFCS zárt oldalát és minden olyan Munkacsoport oldalát, melyhez a regisztráció során csatlakozott.

A regisztráció során megadott adatokat, illetve a választott Munkacsoportokat a zárt MEFCS oldalra belépve utólag is módosíthatja a „Profil”menüpontra kattintva (az e-mail cím kivételével).

Kérdése van? Írjon nekünk: mefcs@gs1hu.org

Iratkozzon fel Egészségügyi Hírlevelünkre!

A jellemzően havonta egy alkalommal küldött hírlevelünkben hasznos rövid híreket, újdonságokat olvashat az egészségügyi iparág, a gyógyszer– és orvostechnikai eszközipar, valamint a kórházi innovációk területéről.

A hírlevél feliratkozáshoz kattintson erre a linkre: https://gs1hu.org/hirlevelfeliratkozas/egeszsegugy

Amennyiben további kérése, kérdése lenne, forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz a mefcs@gs1hu.org e-mail címen!

HÍREK ÉS AKTUALITÁSOK
Rendben További információk