Növelje online bevételeit az easySales-el!

Növelje bevételi forrásait és szabaduljon meg a működési problémáktól a listázási és egyéb folyamatok egyszerűsítésével.

Az easySales szolgáltatása egy olyan automatizált felület, amely segít az online értékesítésben és a teljes e-kereskedelmi munkafolyamat hatékonyságának növelésében. Nagy segítség ez az új platform azoknak, akik jelenleg még manuálisan intézik online eladásaik háttérfeladatait.


A többcsatornás értékesítés valódi növekedési opció, amely nem jár különösebb költségekkel valamint kiváló lehetőség azoknak a kereskedőknek, akik megértik milyen előnyök rejlenek azokban a felületekben és platformokon, ahol rengeteg potenciális vásárló megfordul.

Napjainkban az e-kereskedelem felgyorsulása fokozta a versenyt, és az üzletközpontosítás vagy az automatizálás hiánya többe kerül, mint annak megvalósítása.

Bemutatjuk új Szolgáltató partnerünket, az easySales-t és azt, hogy hogyan segíthet az általuk kínált automatizált felület az eladások és hatékonyság növelésében!

Vannak nehéz feladatok, amelyekhez nincs elegendő erőforrás...

Már nem elég felületesen orvosolni a problémákat, a teljes e-kereskedelmi munkafolyamat automatizálása nyújthat átfogó megoldást az erőforrások hiányára.

Ha még mindig manuálisan dolgozik az e-kereskedelemben akkor jó hírünk van, hiszen mostantól használhat olyan megoldást is mint az easySales, így egy szakértőkből álló csapat azonnali segítséget nyújt, valamint hozzáférése lesz a következő megoldásokhoz:

·         Egy közös felület, amely egyesíti az e-kereskedelmi szolgáltatásokat;

·         A termékek egyszerű listázása a legnépszerűbb magyar, román, bolgár és lengyel piacterekre;

·         Automatizált fordítás;

·         Valós idejű készlet- és adatszinkronizálás;

·         Megrendelések tömeges feldolgozása néhány kattintással.

Mi az easySales?

Az easySales egy elérhető és egységes SaaS platform, amely egyszerűsíti a különböző helyi és regionális piactereken való értékesítést és biztosítja a kereskedők által használt különféle külső rendszerek közötti integrációt: e-kereskedelmi felületek, számlázószoftverek, futárszolgálatok, e-mail és SMS szolgáltatások, piacterek. Itt felfedezheti mind a 45 integrációt.

Igénybe veheti az easySales csapatának technikai támogatását, az oktató anyagokat és a havi rugalmas előfizetéseket már 29 eurótól. Nincsenek rejtett vagy integrációs költségek.

Több mint 2000 felhasználó tesztelte az easySales felületet, ami 6,5 millió listázott terméket, 1,9 millió generált fuvarlevelet, 1,9 millió kiállított számlát és 539 millió automatikusan lefordított terméket jelent.

Próbálja ki ingyenesen az easySales megoldást, és beszéljen egy tanácsadóval az eladások növeléséről és a hatékony munkavégzés lehetőségeiről!

Hogyan dolgozhat együtt az easySales-el?

·         Regisztráljon az easySales platformra itt, és 14 napig ingyenesen tesztelheti a felület előnyeit.

·         Jelentkezzen be a piacterektől kapott fiókokba, futárszolgálatokba valamint számlázáshoz használt szoftverbe.

·         Integrálja a webáruházát, hogy termékei és megrendelései megjelenjenek az easySales felületén. Ezt követően a munkafolyamat megszervezése következik, és már listázhatja is termékeit a piacterekre.

Az easySales kompatibilis a legtöbb e-kereskedelmi platformmal, itt tekintheti meg az elérhető integrációkat.

Egy segítőkész csapat áll a rendelkezésére ha kérdései merülnének fel. A többnyelvű automatikus fordítás, az automatzált képfeldolgozás és a műszaki segítségnyújtás segít a kereskedőknek sokkal gyorsabban bővíteni vállalkozásukat.


Kinek szól az easySales?

Az easySales azoknak a kereskedőknek szól, akik havonta minimum 100 megrendelést dolgoznak fel, és legalább 30 terméket kezelnek.

Próbálja ki ingyenesen az easySales előnyeit.

Az easySales csapata vár mindenkit a felület tesztelésére!

Felelős kapcsolattartó kifejezetten a GS1 Partnerek számára:
Szép Attila
E-mail: attila.szep@easy-sales.com


Általános ügyfélszolgálat: +36213007056