Bemutatkozik Szolgáltató partnerünk a PLOG Consulting Bt.

A GS1 Magyarország Szolgáltatói partnereit bemutató sorozatunkban ismét egy újabb, a programunkhoz csatlakozó partnerünk mutatja be szakterületét és tevékenységét: a PLOG Consulting Bt. Ismerjék meg őket cikkünkből!

Csapatunk elsősorban logisztikai területen dolgozó mérnökökből áll, együtt több tíz év szakmai tapasztalattal és a legkorszerűbb tudással felvértezve. Motivációnk a szervezeteken belül és kívül zajló folyamatok egyszerűsítésére való törekvés, az ehhez szükséges know-how és eszköztár biztosítása a lehető legtöbb kis- és középvállalkozás számára.


Egyre több helyen találkozunk azzal a jelenséggel, hogy a gyors vállalati növekedés megelőzi a logisztikát, így a korábban kialakított folyamatok már nem tudják kielégíteni a megnövekedett igényeket, nem képesek hatékonyan ellátni feladatukat. Erre a problémára nyújtunk megoldást, hogy Partnereink továbbra is a számukra elsődleges tevékenységekre fókuszálhassanak, a teljeskörű támogatást élvezve.

A GS1 Magyarországgal korábban is több közös projekten dolgoztunk együtt, így a kölcsönös ajánlás nem idegen számunkra, azonban a Szolgáltatói program ezt keretek közé is foglalja, így még hatékonyabbá téve a kommunikációt.

Úgy gondoljuk, vitathatatlan a GS1 szabványok ellátási láncokra gyakorolt pozitív hatása. Állandó törekvésünk, hogy segítsünk a kis- és középvállalkozásoknak az állandó logisztikai kihívásaikkal megküzdeni, ennek pedig kifejezetten hasznos eszközei az automatikus azonosítást és adatgyűjtést támogató rendszerek.

A csatlakozástól azt reméljük, hogy így még hitelesebben tudjuk majd meglévő és leendő Partnereink számára ajánlani a szabványosításban rejlő lehetőségeket.


A tanácsadói tevékenységünk korábbra nyúlik vissza, azonban a cég csak a Covid iparágra gyakorolt hatásának enyhülése után kezdte meg folyamatos működését 2021-ben.

Logisztikai tanácsadó cégként elsősorban nem szektor alapján szegmentáljuk a Partnereinket, ezáltal a kihívások is nagyon széles skálán mozognak.

A logisztika szerepe az utóbbi évtizedben felértékelődött és kiszélesedett, egyre többen ismerik fel a benne rejlő lehetőségeket. Az általános fejlődés ellenére számos olyan céggel találkozunk, ahol szaktudás, de főleg kapacitás hiányában nem tették még meg a szükséges lépéseket a fejlődés érdekében. Jellemzően a kisebb, régóta működő vagy éppen a fiatalabb, de nagyon gyorsan növekedő Partnereink azok, ahol a logisztikai megoldásokra kevesebb erőforrás jut, így külsősként úgy tudunk segíteni a szükséges fejlesztések megvalósításában, hogy eközben nem vesszük el a figyelmet a kulcstevékenységről.

"A Szolgáltató Programban feltüntetett területek közül számunkra az automatikus adatgyűjtés és a logisztikai, valamint rendszerintegrációs szolgáltatások is nélkülözhetetlen részei a mindennapjainknak. Úgy gondolom, hogy az együttműködés keretein belül az egymástól való tanulástól kezdve a hatékony kommunikáción keresztül a Partnerek igényeinek teljeskörű kielégítéséig mind-mind olyan érvek, amelyek akár önmagukban is megállnák a helyüket.

A GS1 küldetéséhez hasonlóan mi is igyekszünk minden Partnerünk számára olyan szolgáltatást nyújtani, amely által még hatékonyabbá válhatnak a logisztikai folyamataik." – mondta el a PLOG Consulting ügyvezetője, Csordás Bence.

Ismerje meg Szolgáltatói programunk részleteit és csatlakozzon Ön is szolgáltatóként a GS1 Magyarország programjához: https://gs1hu.org/szolgaltatoi-program