Lean & Green a Körforgásos Gazdaság Summit 2021-en

A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt., a Holland Királyság Magyarországi Nagykövetsége és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság ezúton tisztelettel meghívja Önt 2021. november 25-én megrendezésre kerülő Körforgásos Gazdaság Summit 2021 eseményre, melynek keretén belül ne hagyja ki a Magyar Lean & Green Programról szóló workshopunkat, amire szintén szeretettel várjuk! 

A közlekedés és áruszállítás mint a szén-dioxid-kibocsátások közel egyharmadáért felelős emberi tevékenység, egyre kiemeltebb fókuszpontja a klímaváltozás elleni küzdelemnek. Ennek megfelelően az Európai Unió egyik legfontosabb célja, hogy 2050-re – 1990-hez képest – 60%-ra csökkentse a közlekedésből származó szén-dioxid-kibocsátás mértékét.

Ne hagyja ki a Magyar Lean & Green Programról szóló workshopunkat, amely Körforgásos Gazdaság Summit program délutánján kerül megrendezésre, 13:00-14:30 között! Az eseményen ismertetjük a Lean&Green Programot, és konkrét gyakorlati tippeket is adunk arra, hogyan csökkenthető hatékonyan egy vállalkozás logisztikai folyamatainak CO2 kibocsátása úgy, hogy mindez előnyökkel is járjon a cég számára. 


IDŐPONT: 2021. november 25. 13:00 – 14:30

HELYSZÍN: hibrid | online és személyes részvétel (ÖbölHáz Rendezvényközpont - 1117, Budapest, Kopaszi-gát 2.)

Szakértők, akik már biztosan előadnak workshopunkon:

  • Bodor Tibor, vezérigazgató, ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe
  • Krázli Zoltán, Szektormenedzsment igazgató, GS1 Magyarország
  • Lukács Bálint, Fenntarthatósági Szakértő, DPD Hungary Kft.
  • Pesti Tímea, vezérigazgató, LeasePlan Hungária Zrt.

A hazai Lean & Green program bevezetésén a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. a Holland Királyság Nagykövetségével és a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társasággal (MLBKT) együttműködésben tevékenykedik.

Várjuk azokat a hazai és nemzetközi cégeket, szakembereket, befektetés iránt érdeklődő üzletembereket, civil és nonprofit szervezeteket, pályakezdőket és karrierváltókat, akik a zöldiparban élik a jelenüket vagy itt tervezik a jövőjüket.

Ne feledje, a logisztikai területen a környezetvédelemért tett fejlesztések költségei a működési költségek csökkentésével megtérülnek és egyúttal jelentős marketing értékkel is bírnak! Használja ki a Lean&Green tagságban rejlő lehetőségeket, legyen részese a Lean&Green zártkörű Platformnak, hogy további ötletekhez juthasson vállalata fejlesztéséhez! 

Az eseményen személyesen és online módon is részt vehet, amely ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linken lehetséges: https://gs1hu.org/lean-and-green-esemeny-regisztracio