Szeptember 20-án indul a 10. GS1 Egészségügyi szakértőképzés

Szeptember 20-án ismét elindítjuk népszerű GS1 Egészségügyi szakértőképzésünket, újra tantermi oktatás formájában! Eddigi 9 képzési turnusunk alatt immáron 80 fő végzett sikeresen hazánkban GS1 Egészségügyi szakértőként. Ne maradjon le a következő lehetőségről, jelentkezzen még ma!

JELENTKEZEM MOST

Képzési napok (keddenként):

 • 2022. szeptember 20.
 • 2022. szeptember 27.
 • 2022. október 4.
 • 2022. október 11.
 • 2022. október 18.
 • 2022. október 25.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 16.

A képzés helyszíne: tantermi oktatás

A képzés díja: 195.000,- Ft + ÁFA

A képzésre maximum 15 fő jelentkezését fogadjuk el. Jelentkezését online űrlapunk kitöltésével már ma jelezheti felénk: https://gs1hu.org/eu-szakerto-kepzes

Felkértük frissen végzett GS1 Egészségügyi szakértőinket, meséljenek ők a képzésről, tapasztalataikról, motivációjukról, illetve jövőbeli terveikről.


Eszlári Géza - Greiner Bio-One Hungary Kft. - minőségmenedzsment-vezető

„Szakértők, ill. az egyes témákat, elemeket jól ismerő (gyakorlati oldalról is) előadók tartották a prezentációkat. Elsősorban egészségügy, logisztikai, illetve a termékjelölés területén lehet hasznosítani az ismereteket.”

Andirkó József - Csolnoky Ferenc Kórház – Informatikus

„Felkérésre érkeztem. A tudást hiteles, autentikus forrásból kaptam, azoktól, akik a leginkább értenek a GS1 szabványrendszerhez. A képzés előnyének tartom, hogy segít folyamatokban gondolkodni. A képzés elvégzését gyakorlatilag minden gazdálkodó intézménynek, cégnek és alkalmazottjaiknak ajánlom, akiknek fontos szempont a hatékony és gazdaságosabb működés.”

Résztvevőink, akik név nélkül mondták el véleményüket:

„Azért jelentkeztem a szakértőképzésre, mert az Intézményünkbe be szeretnék vezetni vonalkódos rendszert. Ez a képzés támogatást fog nyújtani a bevezetéshez. Nagyon jó a képzés felépítése, a tartalmak is nagyon jók voltak.”

„Munkámat érintő jogszabályi változások miatt volt szükséges.”

„Megtiszteltetés volt számomra, hogy részt vehettem a képzésen. A vendég előadókat is élvezett volt hallgatni. Szeretném hasznosítani a képzésen elhangzott ismereteket például egy ráfordítás gyűjtés során. Minden téren elégedett voltam a képzéssel, remek oktatók, remek vendégek és informatív prezentációk.”

Kiket várunk?

 • Az egészségügyi intézményben szerzett szakmai (vezetői) gyakorlattal rendelkező szakembereket, kórházak felső- vagy középvezetőit, logisztikai vezetőket, minőségbiztosítási szakembereket, IT vezetőket, intézményi főgyógyszerészeket. (Egészségügyi szakirányú végzettség nem szükséges, de legalább hároméves egészségügyben szerzett gyakorlat követelmény.)
 • Tanácsadó tevékenységet végző cégek egészségügyi, kórházi tapasztalattal rendelkező szakértőit.

Miért érdemes elvégezni a képzést?

 • megszerzett friss szakmai tudásával támogatni tudja a szabványok alkalmazásával a nagyobb betegbiztonságot;
 • segítheti az egészségügyi ellátási lánc érintettjeit a hatékonyabb és alacsonyabb költségigényű folyamatok bevezetésében;
 • alkalmazhatja szakértői tudását az EFOP/VEKOP pályázatok tervezésében, megvalósításában;
 • a képzést követően a kapcsolat megmarad egy ALUMNI csoport keretében a képzésen résztvett hallgatók megoszthatják egymással tapasztalataikat, fejlesztéseiket, kérdéseiket, illetve a GS1 továbbra is támogatja az egészségügyi szakembereket minden területen.

Kérdése esetén forduljon bizalommal a GS1 Magyarország munkatársához:

Suppán Anna

egészségügyi szakértő

+36 30-841-3966

anna.suppan@gs1hu.org