Ősszel újra indul a GS1 Egészségügyi szakértő képzés, ne maradjon le róla!

Október 10-én ismét elindítjuk a GS1 Egészségügyi szakértőképzésünket. Váljon Ön is elismert szakértővé, ahogyan korábbi 84 sikeresen végzett hallgatónk! Ne maradjon le a következő lehetőségről, jelentkezzen még ma!

Képzési napok (keddenként):

 • 2023. október 10.
 • 2023. október 24.
 • 2023. október 31.
 • 2023. november 14.
 • 2023. november 21.
 • 2023. november 28.

Jelentkezési határidő: 2023. október 6.

REGISZTRÁLOK

A képzés helyszíne: tantermi oktatás

A képzés díja: 245.000,- Ft + ÁFA

A képzésre maximum 15 fő jelentkezését fogadjuk el. Jelentkezését online űrlapunk kitöltésével már ma jelezheti felénk:  https://gs1hu.org/egeszsegugyi-szakertokepzes

Miért érdemes elvégezni a képzést?

 • Megszerzett friss szakmai tudásával olyan folyamat fejlesztéseket képes bevezetni, amelyekkel átláthatóbbá és nyomon követhetővé válnak a betegellátási folyamatok, beleértve az anyagok felhasználást és a készletszint mozgást is, mindezt kevesebb manuális hibával, rövidebb idő alatt, hogy a szakszemélyzetnek legyen ideje tényleges betegellátási folyamatok elvégzésére;
 • Segítheti az egészségügyi ellátási lánc érintettjeit a hatékonyabb és alacsonyabb költségigényű folyamatok bevezetésében;
 • A szabványok által elérhető előnyökkel a betegbiztonság is növelhető;
 • A képzést követően a kapcsolat megmarad egy ALUMNI csoport keretében a képzésen résztvett hallgatók megoszthatják egymással tapasztalataikat, fejlesztéseiket, kérdéseiket, illetve a GS1 továbbra is támogatja az egészségügyi szakembereket minden területen.Korábban végzett GS1 Egészségügyi szakértőink meséltek a képzésről, tapasztalataikról, motivációjukról, illetve jövőbeli terveikről.

Eszlári Géza - Greiner Bio-One Hungary Kft. - minőségmenedzsment-vezető
„Szakértők, ill. az egyes témákat, elemeket jól ismerő (gyakorlati oldalról is) előadók tartották a prezentációkat. Elsősorban egészségügy, logisztikai, illetve a termékjelölés területén lehet hasznosítani az ismereteket.”

Andirkó József - Csolnoky Ferenc Kórház – Informatikus
„A tudást hiteles, autentikus forrásból kaptam, azoktól, akik a leginkább értenek a GS1 szabványrendszerhez. A képzés előnyének tartom, hogy segít folyamatokban gondolkodni. A képzés elvégzését gyakorlatilag minden gazdálkodó intézménynek, cégnek és alkalmazottjaiknak ajánlom, akiknek fontos szempont a hatékony és gazdaságosabb működés.”

„Azért jelentkeztem a szakértőképzésre, mert az Intézményünkbe be szeretnék vezetni vonalkódos rendszert. Ez a képzés támogatást fog nyújtani a bevezetéshez. Nagyon jó a képzés felépítése, a tartalmak is nagyon jók voltak.”

„Elkezdtem tisztán látni, hogy mit szeretnék elérni intézményen belül.”

  Kiket várunk?

  Az egészségügyi intézményben szerzett szakmai (vezetői) gyakorlattal rendelkező szakembereket, kórházak felső- vagy középvezetőit, logisztikai vezetőket, minőségbiztosítási szakembereket, IT vezetőket, intézményi főgyógyszerészeket. (Egészségügyi szakirányú végzettség nem szükséges, de legalább hároméves egészségügyben szerzett gyakorlat követelmény.)

  Egészségügyi termék gyártók, nagykereskedők, kiskereskedők képviselőit.

  Tanácsadó tevékenységet végző cégek egészségügyi, kórházi tapasztalattal rendelkező szakértőit.

  JELENTKEZEM MOST

  Kérdése esetén forduljon bizalommal a GS1 Magyarország munkatársához:

  Horváth-Hankó Christine

  egészségügyi szektor menedzser

  +36 30-162-6782

  christine.hanko@gs1hu.org