Szolgáltatásaink

Lean & Green

100% együttműködés a 0% emisszióért

A Lean & Green Europe szervezet - melyet 2008-ban hoztak létre Hollandiában - megalapítása óta bebizonyította, hogy képes hatékony együttműködést kialakítani a logisztikai szektor képviselői között és a partnerei számára valódi iránymutatást adni a kevesebb szennyezéssel járó, fenntarthatóbb jövő érdekében. 
A kor legfejlettebb technológiáit és módszereit alkalmazza a karbon-lábnyom hatékony mérésére és elemzésére; olyan javaslatokat dolgoz ki az emisszió csökkentésére, melyek eredményességét valós esettanulmányok támasztják alá; valamint rangos díjjal jutalmazza partnereit a megtett intézkedéseikért és példamutatásukért.


Igazi változtatásokra van szükség ahhoz, hogy egy élhetőbb, fenntarthatóbb világot hozzunk létre. Egyfelől a klímaváltozás, másfelől a gazdasági tevékenységek növekedése hatalmas kihívás elé állítja a logisztikai szektort:

Hogyan lehet úgy fokozni a hatékonyságot és a termelékenységet, hogy ugyanakkor csökkentjük a környezeti terhelést?

Az ultramobilitás korában a fejlett logisztika lehetővé teszi a tárgyak gyors és rövid határidővel történő szállítását földön, vízen és levegőben egyaránt. A „Vedd meg most” gomb megnyomásától számítva akár egy órán belül meg is érkezhet, amit vásároltunk. A Lean & Green Europe szervezet tagjai éppen úgy élvezik ennek előnyeit, mint bárki más. De mindemellett hiszünk abban, hogy a mobilitásnak és a fenntarthatóságnak kéz a kézben kell járnia és hogy a fenntarthatóság szerepe lehet – és kell is, hogy legyen – éppen annyira fontos, mint a nyereségesség.

Ezért teszünk meg eltökélten, összefogással és intelligens módszerekkel mindent azért a célért, hogy a széndioxid kibocsátás mértéke csökkenjen a logisztikai ellátási láncokban.

Küldetésünk...

...nem kevesebb, mint hogy elérjük a 0% emissziót a 100%-os együttműködéssel. Egyedi módszerünk - mely a tudásmegosztáson és a közös munkán alapul – ismertté tett minket és ez biztosítja a jövőbeni szerepünket és sikereinket is.

Az az 500 vállalkozás, amely már csatlakozott a közösségünkhöz, olyan platformot alkot, ahol mindenki aktívan osztja meg egymással ötleteit és szakértelmét, egy olyan platformot, ahol a technikai tudás mellett a bizalmon alapuló kapcsolatok kiépítése is fontos szerepet kap.

Lean & Green közösség

A Lean & Green Europe szervezet Európa vezető közössége a fenntartható logisztika területén. Európa-szerte 500-nál is több azoknak a hozzánk csatlakozott vállalkozásoknak a száma, melyek már valós emissziócsökkentési eredményeket értek el és törekvéseiket Lean & Green Csillagokkal díjaztuk. A szervezet jelenleg már több mint 10 irodával rendelkezik Európa-szerte és a csatlakozás elérhető bármely európai tagállam számára.


A csatlakozást fontolgatja? Töltse ki jelentkezési űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Tovább az online jelentkezési űrlapra

A Lean & Green Magyarországon

A hazai Lean & Green program bevezetésén a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. a Holland Királyság Magyar Nagykövetségével és a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társasággal (MLBKT) együttműködésben tevékenykedik.


A Magyar Lean & Green Platform szolgáltatási ajánlata.pdf


Hungarian Lean & Green Platform Services
Szeretne többet megtudni programunkról? A csatlakozást fontolgatja? Vegye fel velünk a kapcsolatot:

E-mailt küldök


A nemzetközi Lean&Green programhoz már csatlakozott társaságok:

Rendben További információk