Kórházi folyamatok támogatása UDI számokkal és GS1 szabványokkal

A Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet GS1 implementációja már 2018-ban bekerült a GS1 nemzetközi esettanulmány gyűjteményébe (GS1 Reference Book 2018-2019). Most lehetővé válik bárki számára a GOKVI megoldását meghallgatni a januári webinaron!

Hallgassa meg a GOKVI előadását a nemzetközi GS1 egészségügyi webinaron

A webinar időpontja: 2023. január 26. 15:30-16:30

Előadó: Nagy István, Informatikai osztályvezető, GOKVI

A webinar angol nyelvű, de az előadás magyar nyelven hangzik el angol felirattal. Az előadást követően lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők kérdéseket tegyenek fel angol, illetve magyar nyelven az előadónak.

A webinaron való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráljon most! 

A GOKVI több mint 20 éve alkalmazza a GS1 szabványokat.

Az UDI azonosítók 2018-as megjelenésével a kórház új kihívásokkal nézett szembe. A kihívások mellett meglátták az UDI azonosítókban rejlő potenciált a kórházi folyamatok támogatására. Elsőként a konszignációs raktár bevételezési és anyagkiadási folyamatait alakították át. Mára már a műtéti leíróba a termék csomagolásán lévő vonalkód leolvasásával rögzítik a felhasznált orvostechnikai eszközöket.

A webinaron Nagy István megosztja az implementáció sikereit és kihívásait, valamint betekintést nyújt a kórházi informatikai rendszer kapcsán felmerült akadályokba, amelyeket le kellett küzdeni a betegbiztonság és a nyomon követhetőség legjobb megoldása érdekében.

Kiknek ajánljuk:

A webinar szól mindenkinek, aki többet szeretne megtudni arról, milyen kihívásokkal és milyen előnyökkel jár a globális szabványok bevezetése egy komplex kórházi környezetben.

Szeretne többet megtudni erről a témáról? Keresse szakértőinket és csatlakozzon a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoporthoz:

https://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport