Új, kényelmesebb felületet kapott a vonalkód ellenőrzés szolgáltatásunk

Ön még nem ellenőriztette a vonalkódjait a GS1 szakértőivel? Itt az idő, hogy megismerje a vonalkód ellenőrzési szolgáltatás előnyeit és új felületünkön leadja megrendelését. Ráadásul a GS1 Partnerek számára 5 címke ellenőrzését (digitális és fizikai formában összesen) a GS1 rendszer licenc tartalmazza!

A vonalkód ellenőrzést kényelmesen, online is megrendelhetik már partnereink évek óta a GS1 Magyarország weboldalán rendszeresített űrlapon, viszont most egy új felületen, még egyszerűbbé válik a megrendelés feladása.

A megrendeléshez keresse fel a már megszokott oldalakat a weboldalunkon:

majd kattintson az ott található „Online megrendelő űrlap” gombra, amely át is viszi Önt az új megrendelői felületünkre.

Nézze meg rövid videónkat arról, hogy hogyan tudja leadni vonalkód ellenőrzési megrendelését:


Az új megrendelő-felület előnyei:

  • Csak egyszer, legelső belépéskor szükséges regisztrálnia, amellyel létrehozhatja saját személyes fiókját;
  • Minden további megrendelés leadásakor már csak be kell lépnie a személyes fiókba, ahol a megrendeléseinek státuszát is nyomon tudja követni;
  • Az űrlap kitöltése még kevesebb időt vesz igénybe, mint korábban.

 

Miért kell a vonalkódokat ellenőrizni?

A hibás vagy rosszul olvasható vonalkódok nem csak az Ön belső folyamatiban, de üzleti partnereinek, vásárlóinak rendszerében is fennakadást, hibákat és ezáltal felesleges kiadásokat okozhatnak.

A jó minőségű, megfelelően felépített vonalkódok az ellátási lánc minden szereplőjének jól felfogott érdeke!

A jelkép minősége a vonalkód létrehozójának a felelőssége. Ez általában a termék márkatulajdonosát jelenti, azaz akinek a termékén a kódot feltüntették.

Vonalkód ellenőrzési szolgáltatásunkat elsősorban azoknak a Partnereinknek ajánljuk:

  • akik maguk állítanak elő vonalkódokat és annak elkészítése során szakértői segítségre van szükségük,
  • akik a vonalkód tervezési szakaszában, vagy annak elkészültét követően igénylik a termékazonosító szám felépítésének, valamint a belőle képzett vonalkód elhelyezésének, méretének és színének ellenőrzését, illetve egy megfelel/nem felel meg típusú jelkép olvashatósági vizsgálatot kérnek.
  • javasoljuk továbbá azok számára, akik harmadik féllel (grafikai tervezést, nyomdai előállítást végzők) szembeni elvárásaik megfogalmazásához, vagy azok teljesülésének ellenőrzéséhez kérnek szakértői segítséget.

Ha szeretne többet megtudni a vonalkód ellenőrzésről, pl. hogy miért is van erre szükség egy speciális eszköz bevonásával vagy hogy ki kezdeményezheti a vonalkód ellenőrzést, akkor olvassa el erről szóló részletes cikkünket is itt (link).