Esettanulmányok magyarul – tanuljon mások sikeréből!

A GS1 globális közössége régóta készíti és gyűjti azokat a gyakorlati példákat, melyek a GS1 szabványokat alkalmazó szektorok képviselőinek valós példáit és elért sikereit mutatják be röviden, néhány oldalban összefoglalva. Weboldalunkon a nemrégen létrehozott Esettanulmányok platformon magyarul is olvashatja ezeket a sikertörténeteket.

Napjainkban tulajdonképpen megszámlálhatatlanul sok lehetőségünk nyílik egy-egy adott témakörről szóló anyagok eléréséhez, olvasásához. A GS1 nemzetközi szervezet felismerte ezt az igényt a felhasználók részéről és létrehozott egy központi esettanulmány-gyűjteményt, ahol a GS1 szakértőinek támogatásával és a GS1 szabványok bevezetésével megvalósult projekteket mutatják be a világ minden tájáról.

A GS1 Magyarország is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, és a saját oldalán magyar nyelvű esettanulmányokat tesz közzé, folyamatosan bővítve a kínálatot, több szektor képviselőinek sikeres szabványbevezetési projektjeit ismertetve.

Ha a felhasználót csak egy konkrét témakör, régió vagy GS1 szabványokon alapuló megoldás érdekli, a honlapon elhelyezett szűrők segítségével könnyen elnavigálhat a számára leginkább releváns esetek elérési útjához.

Az esettanulmányok olvasásához regisztráció szükséges, melyet követően széles időkorlát áll rendelkezésre akár több esettanulmány letöltéséhez is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, látogasson el a weboldalunkra:
https://gs1hu.org/esettanulmanyok

Olvasson további érdekes és hasznos eseteket Esettanulmány platformunkon!

Tovább az Esettanulmányokhoz