A LEI szolgáltatásunk 5 éves lett

A GS1 szabványok használatbavételének támogatása mellett, LEI Regisztrációs képviselőként már öt éve kiszolgáljuk az érintett magyar vállalkozásokat, szervezeteket és kötelezetteket LEI kódjuk gyors és zökkenőmentes beszerzésében és kezelésében.

Az ellátási láncokban ma már a legelterjedtebben használt GS1 azonosítás, adatgyűjtési és adatmegosztási szabványok hazai bevezetésének közel negyvenéves támogatása mellett, 2017-ben új elemként indítottuk útjára a pénzügyi szektor elvárásait kiszolgáló LEI [Legal Entity Identifier] azonosító kiadására és kezelésére irányuló szolgáltatásunkat.

Izgalmas, kihívásokkal és lehetőségekkel teli utazás volt ez az öt év számunkra. Az elsődleges célunktól, hogy szakszerű segítséget, gyors és közérthető magyar nyelvű szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek a LEI kód zökkenőmentes beszerzésében, kapcsolódó törzsadatainak minősítésében és érvényességének meghosszabbításában, mára már oda jutottunk, hogy elnyertük a LEI azonosítást nemzetközi szinten működtető Globális Jogalany-azonosító Alapítvány, a GLEIF akkreditációját a pénzügyi befektetési alapok LEI kóddal történő azonosításához szükséges adatainak minősítésére magyarországi hatáskörben.

Közben nagyon sokat tanultunk és jelentősen fejlesztettük folyamatainkat. A GS1 LEI szolgáltatási rendszere is sokat fejlődött és korszerűsödött. Bővültek a kiszolgáló lei.direct weboldal funkciói, gyarapodtak a fizetési megoldások, megújult a működési platform, kényelmi szolgáltatásként elindult a többéves LEI szolgáltatás és a LEI Tanúsítvány kiadása valamint elindult a Smart App okos alkalmazás is, ami egyszerre képes kiszolgálni partnereink LEI számkezelési igényeit és a GS1 Magyarország Regisztrációs képviselői feladatait.

Megtiszteltetés számunkra, hogy ma már többszáz magyar cég ismeri el szakértelmünket és tapasztalatunkat a számkiadás és számkezelés területén azzal, hogy a GS1 Magyarországot választotta a pénzügyi tranzakcióinak lebonyolításához nélkülözhetetlen LEI jogalanyazonosítóját kezelő szervezetnek is.

Célunk az, hogy valamennyi GS1 szabványhasználó partnerünk számára gyorsan, pontosan, egyszerűen és kényelmesen biztosítsuk a pénzügyi műveleteihez szükséges LEI azonosítók beszerzését, kezelését és megújítását megnyugtató módon és teljes elégedettséget adva.

Bízzon a GS1 Magyarország szakértelmében és hozza át LEI azonosítóját a GS1 kezelésében!

https://app.lei.direct/