Vegyen részt aktívan a szabványok fejlesztésében: GS1 Industry & Standards Event 2023

A GS1 Industry & Standards Event a globális GS1 szervezet tagszervezeteinek és szakembereinek egyik legfontosabb éves eseménye, amelynek keretében az újabb szabványmegoldások születnek az iparágak igényei szerint. Az ingyenes, virtuális eseményen mostantól a GS1 felhasználók is részt vehetnek. Építse velünk szektorának jövőjét, vegyen részt, szóljon hozzá a szabványfejlesztési folyamatokhoz Ön is!

A GS1 Industry & Standards Event 2023 szeptember 18-21 között kerül megrendezésre. Ez az egyik legnagyobb GS1 globális esemény, amelynek keretében 3 plenáris ülést és 35-nél is több interaktív workshopot tartanak meg online. Több mint 1000 iparági vezető kapcsolódik be az eseménybe 80-nál is több országból.

Kapcsolódjon be Ön is a workshopokba, hallgassa meg a plenáris ülések előadásait, ismerje meg mélyebben a szabványok fejlesztésének folyamatát, fejtse ki véleményét!

Az esemény virtuális és ingyenes – de regisztrációhoz kötött -, így bárki számára könnyen elérhető, aki részt szeretne venni az iparágak jövőjének formálásában.

Bővebb információs és regisztráció: https://standards-event.gs1.org/


Az a sokrétű szakmai munka, amely ezen a héten zajlik, jelentős hatással van az iparágak jövőjére. Néhány kiemelt téma a programból:

  • Új Kereskedelmi Stratégia
  • Átállás a vonalkódokról a 2D kódokra
  • Körforgásos gazdaság,
  • Digitális termékútlevél
  • eKereskedelmi piacok

REGISZTRÁLOK