Megjelent a GS1 világa magazin év végi száma

Évente 2-3 alkalommal összeállított szakmai magazinunk legfrissebb, év végi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységei, a Társaságunkat érintő változások mellett a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető tartalmakkal. Lapozzon bele digitális lapszámunkba most!


A GS1 világa magazin oldalain külön rovatot szentelünk a legfontosabb szektorainknak - azoknak az iparágaknak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés -, így aktuális, nekik szóló cikkeket olvashatnak az élelmiszeriparban, az egészségügyben vagy éppen a pénzügyi szektorban tevékenykedő partnereink.

Fókuszban rovatunkban a legfrissebb, legérdekesebb kezdeményezéseinkről vagy a szabványalkalmazással kapcsolatos újdonságról olvashatnak. Jelen lapszámunkban a GS1 szabványalkalmazók védelmét célzó programunkról adunk hírt, melynek keretében nemzetközi szinten indult el az ellenőrzés az illegális szabványhasználók és -hamisítók kiszűrésére.

Corporate - vállalati rovatunkból a GS1 Partnerséggel és Társaságunkkal kapcsolatos tudnivalókról tájékozódhatnak, melyekkel érdemes tisztában lennie minden GS1 felhasználónak. Mostani magazinunkban bejelentjük, hogy vezetőváltás van folyamatban Ügyfélszolgálatunkon.

Útjára indítottunk egy új rovatot a tavalyi évben: a GS1 Akadémiát, amelyben lépésről lépésre mutatjuk be szabványelemeinket, megoldásainkat és azok gyakorlati alkalmazási lehetőségeit. Az idei évet a gyűjtő- és logisztikai címkék részletes bemutatásával zárja Akadémiánk.

Mindezek mellett olyan fontos témák kerültek a magazinba, mint a szezonális termékek helyes azonosítása, azaz, hogy mikor kell GTIN-t váltani (16. oldal), a vonalkód ellenőrzés fontossága (18. oldal), az IFS audithoz szükséges GLN szám igénylés részletei (34. oldal), a LEI kódhoz kötődő szolgáltatásunk legújabb és legnépszerűbb eleme, a több éves LEI szolgáltatás (40. oldal) nem utolsó sorban örömmel jelentjük be az első hazai blockchain node sikeres kifejlesztését (24. oldal), melyben a GS1 Magyarország szintén fontos szerepet vállalt.

Jó olvasást kívánnak a GS1 Magyarország kollégái!

https://gs1hu.org/rolunk/gs1-vilaga

Fenti linken elérhető mindhárom idén publikált GS1 világa magazinunk és a Szolgáltatói különszám is, amelyben együttműködő szolgáltató partnereink mutatkoznak be.

Cimkék:


Rendben További információk