Szolgáltatásaink

Azonosítás és vonalkód

A globálisan elfogadott GS1 szabvánnyal történő azonosítás és vonalkóddal történő jelölés hatékony, az üzleti és működési folyamatokat egyszerűsítő megoldások, melyek alkalmazásával biztosak lehetünk termékünk egyediségében, márkánk védelmében is.

GS1 Azonosító kulcsok

A GS1 Azonosító kulcsok a hatékony információáramlásban nyújtanak támogatást a teljes ellátási lánc mentén. Segítségükkel az üzleti partnerek könnyen és hibamentesen tudják megosztani egymással a kereskedelemhez szükséges adatokat.

GS1 Vonalkódok

A vonalkód nem más, mint párhuzamos sötét vonalak és világos közök sora, mely az alatta lévő egyedi azonosító szám számjegyeit kódolja. A vonalkód jelképek lehetővé teszik a gépek számára az elektronikus leolvasást, akár lézeres szkennerrel, akár újabban kamera alapú szoftverek segítségével, mobil eszközökkel, mely nagyban segíti és gyorsítja a pontos információ áramlását a bolti pénztáraknál, raktári átvételnél, illetve minden más üzleti folyamatban egyaránt.

A mindennapjainkban nélkülözhetetlen GS1 szabványos vonalkódok az Ön üzleti megoldásainak hatékonyságát segítő alapelemek.

Tudjon meg többet az azonosításról és a vonalkód jelképekről, a GS1 szabványmegoldások két alapeleméről!