Meghívó az Egészségügyi Felhasználói Csoport Plenáris ülésére

A GS1 Magyarország ezúton tisztelettel meghívja Önt a Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport következő Plenáris ülésére, melyre május 25-én, csütörtökön kerül sor a NEAK székházában (1139 Budapest, Váci út 73/A).

Ülés időpontja: 2023. május 25., csütörtök, 9:00-15:00

Helyszín: személyes, NEAK székház, 1139 Budapest, Váci út 73/A

Az esemény előadásai 3 blokkban kerülnek ismertetésre és megvitatásra.

  • Az 1. blokkban az előző hónapokban történt eseményekről, új szabvány alkalmazási lehetőségekről, mint a fenntarthatóság támogatása GS1 szabványokkal és folyamatoptimalizációról, de az FMD (vényköteles gyógyszerek szabályozása) tapasztalatairól is beszámolnak előadóink.
  • A 2. blokkban az orvostechnikai iparágat érintő MDR és IVDR Rendeletek aktualitásairól az OGYÉI képviselője, míg az MDR UDI kötelezettségeire való felkészüléséről gyártó tart előadást. A Rendeletek kötelezettségeiből fakadó kihívásairól, hatásairól, illetve lehetőségeiről hatóságigyártói, nagykereskedői és egészségügyi intézményi oldalról kerekasztal résztvevőink beszélnek, de a hallgatóság véleményére is kíváncsiak vagyunk.
  • A 3. blokkban az egészségügyi intézményekben történő fejlesztésekről (ÁTR), illetve a betegellátási intézményekben alkalmazható további egészségügyi szabványokról hallhatnak a résztvevők.

RÉSZLETES PROGRAM

Magyar GS1 Egészségügyi Felhasználói Csoport céljairól, működéséről, munkacsoportjairól az alábbi linket található részletes információ:

http://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/egeszsegugyi-felhasznaloi-csoport

Az esemény a regisztrált MEFCS tagok számára szervezett esemény. Amennyiben még nem MEFCS tag, regisztráljon a https://gs1hu.org/mefcs weboldalon.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Esemény regisztráció

Előzetes kérdéseit küldje a mefcs@gs1hu.org email címre.