GS1 megoldások

Az átfogó megoldásoknak köszönhetően az élelmiszeripartól az egészségügyön és a szállítmányozáson át a védelmi szektorig a GS1 több mint 25 különböző szektorban van jelen.


A GS1 széles körben alkalmazható szabványai olyan célzott megoldásokat kínálnak a különböző szektorok számára, melyekkel gördülékenyebbé tehetők a szektorspecifikus folyamatok és növelhető az ellátási lánc hatékonysága.

Az átfogó megoldásoknak köszönhetően az élelmiszeripartól az egészségügyön és a szállítmányozáson át a védelmi szektorig a GS1 több mint 25 különböző szektorban van jelen, ezáltal az ellátási lánc legelterjedtebb szabványrendszere. A GS1 megoldásokat használók között egyaránt megtalálhatóak a nagy multinacionális cégek és a kis- és középvállalatok, a vezető márkák tulajdonosai és az egyéni vállalkozók is.


Ismerje meg és vegye igénybe a GS1 megoldásait!

Esettanulmányok

Böngésszen a GS1 szervezet szakértőinek támogatásával és a GS1 szabványok bevezetésével megvalósult projektek közt a világ minden tájáról!

Szolgáltató partnereink

Ismerje meg Szolgáltató partnereink megoldásait is - akik speciális szoftverekkel, leolvasókkal, nyomtatókkal, stb. foglalkoznak - , és akik a GS1 szabványok alkalmazásának szabályaival is tisztában vannak!