Ellenőrzőszám számítás

Mielőtt GTIN azonosítószámot képez, kérjük győződjön meg arról, hogy az azonosítószámokat az Önnek kiadott GS1 Cégprefixből képezi és ismerje meg az azonosítószám-képzés legfontosabb alapjait!

A hibásan képzett azonosítószámok fennakadásokat, félreértéseket és felesleges költségeket okoznak az Ön cégének és üzleti partnereinek!

Alábbi online űrlapunkkal segítünk ellenőrizni, hogy megfelelően képezte-e a GS1 szabványos azonosítók utolsó karakterét

Az ellenőrzőszám nem más, mint az azonosító számsor többi tagjából számított szám, amely ellenőrzi, hogy a számsor jól van-e összeállítva. 

Fontos! Annak érdekében, hogy a jogviszonyuk fennállása során, a GS1 szolgáltatásaink szabályos igénybevétele mindvégig biztosítható legyen kérjük, hogy szíveskedjenek ellenőrizni licenckódjaik érvényességét. Licenckódjaik lejárata a MyGS1 felületen, a Szerződéscsomag/Igazolás menüpont alatt található, Társaságunk által kiadott Igazolásában érhető el. Érvényes licenckód hiányában a MyGS1 felület szolgáltatásainak korlátozott elérésére van csak lehetőség.