Nyomon követés

A bizalom a nyomon követéssel kezdődik!

A nyomon követés elkerülhetetlen, de cserébe számos előnye van az Ön számára.

GS1 szabvány = hatékony nyomonkövetési rendszer Önnek

A GS1 szabványrendszer különböző megoldásainak alkalmazásával egyszerre képes költséghatékony belső folyamatokat, zökkenőmentes üzleti kommunikációt kialakítani, miközben a fogyasztói számára nyújtott információkkal hosszú távú bizalmat és lojális vevőkört építhet.

A GS1 Magyarország szakértőjétől a különböző típusú képzések keretében elsajátíthatja az elméleti alapokat, majd megismerheti a legjobb nemzetközi működő és sikeres példákat, így képessé válik saját cégénél a nyomonkövetési rendszer kialakítására, szakértői szintű képzésünk elvégzésével pedig magasabb szintű tudásával a különböző vállalkozások nyomonkövetési rendszerének kialakítására és fejlesztésének kidolgozására.

A cégre szabott felmérés során, felmérve a fejleszthető területeket, a gyakorlati bevezetésben is támogatást nyújtunk.


BIZALOM = ÜZLETI SIKER

Az üzleti partnerek és a fogyasztók bizalma egyaránt a nyomon követhetőséggel kezdődik. Ön természetesen tudja, hogy minőségi terméket árul, de hogyan bizonyítja ezt be a leendő üzleti partnereinek és a vásárlóinak? 
Ennek egyetlen hiteles módja van világszerte: a nyomon követés.
NYOMON KÖVETÉS = MEGBÍZHATÓ INFORMÁCIÓK, BÁRMIKOR, BÁRHOL

A hatékony nyomon követéssel hitelesítheti a gyártási és értékesítési folyamatainak minden pontját annak érdekében, hogy az üzleti partnereinek és a vásárlóinak mindig a megfelelő időben, a megfelelő helyen nyújthasson megbízható információkat.

HATÉKONY NYOMON KÖVETÉS = KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS

A nyomon követés alapja egy nemzetközileg elfogadott szabványrendszer, és ennek segítségével a pontosabb, gyorsabb, automatizálható folyamatok bevezetése a gyártás és az értékesítés folyamatába. Egy hatékony nyomonkövetési rendszerrel munkaórákat (és pénzt!) tud megspórolni, pontosabb nyilvántartást és hatékonyabb üzletmenetet érhet el cégében.

HATÉKONY NYOMON KÖVETÉS = NAGYOBB BEVÉTEL

A hatékonyabb folyamatok és a megbízható információk segítségével biztosabban nyilván tarthatja a termékeit saját rendszerében és a közös megoldásnak köszönhetően üzleti partnereinél is. Így sosem fordulhat elő, hogy a fogyasztó az Ön termékét szeretné megvásárolni, de az éppen kifogyott az üzletek polcairól.

HATÉKONY NYOMON KÖVETÉS = VESZÉLYEK ELKERÜLÉSE

Hogyan tudja egy vállalkozás a leggyorsabban és leghatékonyabban kezelni a veszélyhelyzeteket (pl. egy rossz alapanyag bekerülését a termékbe), és hogyan képes saját veszteségét minimalizálni? A nyomon követésre alapozott gyors és pontos termékvisszahívással, ami kizárólag a szennyezésben érintett gyártási tételekre korlátozódik.

Tudjon meg többet képzéseinken vagy tanácsadás keretében!Tudjon meg többet képzéseinken vagy szaktanácsadás keretében!

CÉGRE SZABOTT FELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS
  • Meglévő nyomonkövetési rendszer felmérése, lehetséges fejlesztési pontok meghatározása
  • Praktikus tanácsok a nyomonkövetési feladatok hatékonyságának növelésére
  • A cégformához illeszthető sikeres példák megismerése
  • A bevezetés támogatása, végigvitele, ellenőrzése és az eremények mérése lépésről-lépésre