GS1 Akadémia

Ismerje meg a GS1 Magyarország ismeretterjesztő anyagait és képzéseit, melyek GS1 felhasználóknak, cégeknek, szakembereknek, tanároknak és diákoknak is elérhetők különböző formában.GS1 Akadémia – széleskörű tudás a GS1 megoldásokról és szabványalkalmazásról


A GS1 Magyarország megújította teljes képzési stratégiáját annak érdekében, hogy Felhasználói és Partnerei számára minél kényelmesebben és minél személyre szabottabb módon biztosíthassa a GS1 szabványokban rejlő lehetőségek megismerését és azok gyakorlati alkalmazását elősegítő képzéseit.

Célunk, hogy minden Felhasználó megtalálja a számára megfelelő tudásanyagot, melyet a neki legmegfelelőbb formában, helyen és időben sajátíthasson el, valamint ismereteit folyamatosan aktualizálhassa, megismerve új technológiákat, eljárásokat.

Kínálunk képzéseket különböző szektorok képviselőinek Szakértőképzésünk keretében, illetve Felsőoktatási programunk a tanároknak és diákoknak egyaránt szól.


Tudjon meg többet képzési formáinkról:

Ismerje meg videós képzéseinket!

Partnereink kényelme érdekében új szolgáltatást vezetettünk be: online képzéseinket elérhetővé tesszük videók formájában is.

Tanuljon velünk bárhonnan, bármikor!

Mostantól egy gyors regisztrációt követően bárhonnan, bármikor és akárhányszor megnézheti a képzéseink videófelvételét.

Tovább a videós képzésekhez

Kérdése merült fel? Írjon nekünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot ha képzéseinkről vagy workshopjainkról szeretne többet megtudni!