UDI szolgáltatásaink a jelenlegi rendkívüli helyzetben

Az MDR Rendelet közeledő határideje kapcsán továbbra is támogatni kívánjuk Partnereinket az UDI-ra való felkészülésükben. A kialakult helyzetre tekintettel személyes találkozóinkat online csatornákra helyeztük át, de kérdéseikkel továbbra is forduljanak hozzánk, a képzésekkel, tanácsadással, valamint a friss hírekkel az UDI témakörben továbbra sem állunk le.


A GS1 Magyarország a koronavírus okozta rendkívüli helyzetben is megtesz mindent annak érdekében, hogy meglévő és leendő Partnerei igényeit a GS1 szolgáltatásokkal kapcsolatosan fennakadások nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni tudja.

A Társaság munkatársainak védelmében átszervezte a munkarendet, hogy minden kollégája a lehető legnagyobb biztonságban végezhesse mindennapi munkáját.

A kialakult helyzetre tekintettel személyes találkozóinkat online csatornákra helyeztük át, de kérdéseikkel továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal, képzésekkel, tanácsadással várjuk Partnereink szíves megkeresését, illetve Partnereinket folyamatosan el fogjuk látni friss hírekkel a megszokott módon weboldalunkon és hírleveleinkben.A GS1 szabványrendszer, és hazai képviselőjeként a GS1 Magyarország az alábbi területeken kínál UDI-hoz kapcsolódó támogatást.Természetesen továbbra is elérhetők vagyunk telefonon és emailben is.

Kollégáink elérhetősége: https://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy