Képzések

UDI webinar

A webinárium, más néven webkonferencia egy világszerte elterjedt hasznos online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolattal, online tartsunk tájékoztató prezentációt, melyet Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve tekinthet meg.

Az UDI webinar és az új európai uniós MDR/IVDR Rendeleteknek történő UDI megfeleléshez, az egészségügyben bevezetendő azonosítási- és jelölési szabványokhoz nyújt segítséget.

Ismerje meg az UDI alapfogalmait, ennek a speciális azonosítónak a képzési szabályait, valamint a kapcsolódó GS1 szabványelemek alkalmazási lehetőségeit, annak gyakorlati alkalmazását online képzésünk keretében.

  • UDI rendszer
  • Jogszabályi háttér áttekintése
  • GS1 szabványos UDI képzése
  • GS1 Szolgáltatások UDI témában

Az UDI rendszerhez kapcsolódó ismeretanyagaink egymásra épülnek és bemutatják a számképzésre és vonalkód generálásra szolgáló megoldásunk - a SzabványMenedzser - speciális UDI modulját is. Ezért, ezúton szeretnénk felhívni GS1 Partnereink szíves figyelmét, hogy az alábbi sorrendben jelentkezzen be az UDI rendszert érintő webinarjainkra:

1. UDI webinar 

2. SzabványMenedzser webinar 

3. SzabványMenedzser: UDI modul bemutatása webinar


Felhívjuk Partnereink szíves figyelmét arra, hogy webinarokra regisztrációt az adott dátumot megelőző napon 16:00 óráig van módunk elfogadni, tekintettel a jelentkezésekkel kapcsolatos háttérfeladatokra. Köszönjük megértésüket.

Következő időpont: *
2022. június 6. (hétfő) 13:00-14:00
Név: *
Beosztás:
Email cím: *
Telefonszám: *
Cégnév: *
Adószám: *
Rendben További információk