Felkészült már az MDR indulására?

A 2021. május 26-tól, egy év halasztást követően valóban életbe lépő MDR Rendelet többféle kötelezettséget ró az orvostechnikai eszközgyártókra. A GS1 Magyarország számos módon támogatja az érintetteket abban, hogy meg tudjanak felelni a Rendelet előírásainak, többek között rendszeres online szakmai találkozók keretében, első kézből nyújtunk tájékoztatást a hazai vállalkozásoknak a témában. Vegyen részt következő online ülésünkön!

Jövő héten szerdán – 2021. május 12-én - a MEFCS UDI munkacsoport ülésünkön első kézből, az OGYÉI képvelőjétől hallgathatják meg a résztvevők az indulás előtti legfontosabb információkat. Jelentkezzen Ön is a munkacsoport ülésünkre!

Program: https://cws21live.blob.core.windows.net/content/data/documents/Program_MEFCS_UDI_WG_20210512.pdf

Jelentkezzen itt: https://gs1hu.org/egeszsegugy-regisztracio ?


Hozzálátott már UDI számainak kiosztásához? 

Ha még nem és segítségre volna szüksége, jelentkezzen az UDI alapozó webinarunkra, melyet május 7-én tartunk: https://gs1hu.org/szolgaltatasaink/tudasmegosztas/kepzesek/udi-webinar

Használja a SzabványMenedzser UDI modulját UDI számainak kiadásához: https://gs1hu.org/udi-szoftver 

Olvassa el szakmai kiadványainkat (https://gs1hu.org/iparagi-megoldasok/egeszsegugy/orvostechnikai-eszkozok) és az újonnan elkészült „Gyakran ismételt kérdések” aloldalunkat az UDI követelményekhez kapcsolódóan. Összegyűjtöttük mindazon kérdéseket és válaszokat, melyek segíthetnek az UDI bevezetésben érintett vállalkozásoknak, intézményeknek (https://www.gs1hu.org/udi-gyik).

Ha kérdésére nem talált választ, vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat!

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz az udi@gs1hu.org email címen.