GS1 világa - szakmai magazin

Szakmai magazinunk, a GS1 világa magazin a GS1 felhasználók érdeklődésére számot tartó és a szabványalkalmazókat érintő legfrissebb híreinket gyűjti csokorba. Legfontosabb szektoraink - azok az iparágak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés - külön nekik szóló rovatokat találhatnak lapunkban a nekik szóló hírekkel.

Megjelent GS1 világa magazinunk 2021. évi első száma

 

Szakmai magazinunk tavaszi számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységeiről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető tartalmakkal. Lapozzon bele most!


Töltse le a GS1 világa magazin tavaszi számát ide kattintva!


Érdekességek a 2020/3. számból:

A Magyar Lean & Green Program első hazai tagja az STI Hungary Kft.

A Magyar Lean & Green programba tagsági felvételét elsőként megvalósító STI Hungary Kft-t kérdeztük fenntarthatósági stratégiájukról és terveikről a Magyar Lean & Green program aktív tagjaként. 

Termékek azonosítása GS1 szabványokkal

Az előző számunkban megismerhették a GS1 cégprefixek rendszerét, mely lehetővé  teszi az egyedi azonosítást globális szinten, a mostani fejezetben pedig bemutatjuk a GS1 szabványos termékazonosítás alapjait.


Töltse le a GS1 világa magazin őszi számát ide kattintva!

Érdekességek a 2020/1. számból:

Csatlakozzon a Magyar Lean & Green Programhoz! 

Az európai kezdeményezés hazai koordinátora a GS1 Magyarország, az MLBKT és a Holland Királyság Budapesti Nagykövetsége. A Lean & Green Program céljairól mindent megtudhat cikkünkből.

A legnagyobb hazai e-Piactér, az eMAG is a GS1 szabványalkalmazás mellett döntött

Mi a teendője az eMAG Marketplace-en értékesítő, vagy értékesítést tervező GS1 Partnereknek és leendő Partnereinknek? Tudjon meg többet erről szóló cikkünkből!


GS1 világa - Szolgáltatói különszám 2020.

GS1 világa magazinunk évente egyszer megjelenő különszámában a GS1 Magyarországgal szorosan együttműködő, a GS1 szabványrendszerben rejlő lehetőségeket kiválóan ismerő szolgáltató partnereink mutatkoznak be. Szakmai kérdésekben, technológiai, informatika beruházások esetén keressék őket bizalommal!


Rendben További információk