GS1 világa - szakmai magazin

Szakmai magazinunk, a GS1 világa magazin a GS1 felhasználók érdeklődésére számot tartó és a szabványalkalmazókat érintő legfrissebb híreinket gyűjti csokorba. Legfontosabb szektoraink - azok az iparágak, ahol a legszélesebb körű a szabványbevezetés - külön nekik szóló rovatokat találhatnak lapunkban a nekik szóló hírekkel.

Megjelent GS1 világa magazinunk 2022. évi téli száma

Szakmai magazinunk ezévi harmadik, téli számát nyújtjuk át most virtuálisan a felhasználóinknak. A magazinban csokorba gyűjtött írásokban a GS1 Magyarország legaktuálisabb tevékenységei mellett fontos szakmai eseményekről, a szabványalkalmazók érdeklődésére számot tartó projektekről adunk hírt, valamint a gyakorlati szabványalkalmazást is segítjük könnyen érthető magyarázatokkal. Lapozzon bele digitális lapszámunkba most!


Töltse le a GS1 világa magazin téli számát ide kattintva!


Töltse le a GS1 világa magazin őszi számát ide kattintva!


Töltse le a GS1 világa magazin tavaszi számát ide kattintva!


GS1 világa - Szolgáltatói különszám 2022.

GS1 világa magazinunk évente egyszer megjelenő különszámában a GS1 Magyarországgal szorosan együttműködő, a GS1 szabványrendszerben rejlő lehetőségeket kiválóan ismerő szolgáltató partnereink mutatkoznak be. Szakmai kérdésekben, technológiai, informatika beruházások esetén keressék őket bizalommal!

A GS1 világa magazinok archív számait több évre visszamenőleg is megtekintheti a MyGS1 zárt oldalra történő belépést követően.

Rendben További információk